• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Mesajul primit de Larisa Uță de la nora ei, Ruxandra
Cine îi este alături Larisei Uță în acest momente dificile?  [Sursa foto: Facebook]
În plin scandal cu fostul soț, Larisa Uță a primit un mesaj emoționant de la nora ei, Ruxandra.

Larisa Uță și Alin Oprea au fost căsătoriți mai bine de două decenii, însă povestea lor de iubire, din care au rezultat și doi copii, a ajuns la final în 2020, în urma unui divorț tumultuos. La momentul respectiv, cei doi și-au adresat cuvinte grele și s-au acuzat reciproc de infidelitate. La patru ani de la separare, Larisa Uță a decis să rupă tăcerea și să spună partea ei de adevăr în ceea ce privește despărțirea de artist. Declarațiile ei au reaprins scandalul, iar artistul și actuala lui soție, Medana, i-au transmis vorbe grele. În toată această perioadă, Larisa Uță i-a avut aproape pe copiii ei, Adrian și Melissa, dar și pe nora ei Ruxandra.

Citește și: Medana o pune la punct din nou pe Larisa Uță! Ce mai are de spus actuala soție a lui Alin Oprea: „Nu e ușor să pierzi! Însă trebuie să știi să pierzi cu demnitate”

Larisa Uță a reaprins scandalul cu Alin Oprea
Larisa Uță, alături de copiii ei, Melissa și Adrian [Sursa foto: Facebook]

Ce mesaj a primit Larisa Uță de la nora ei?

Adrian, fiul Larisei Uță și al lui Alin Oprea, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui anul trecut, însă nu și-a chemat tatăl la marele eveniment.

În cadrul poscastului lui Bursucu, fosta soție a artistului a dezvăluit că fiul ei a aflat că solistul l-a dat în judecată, chiar atunci când și-a cerut iubita în căsătorie. Acum, Ruxandra s-a intergrat perfect în familia soțului ei și a ținut să își încurajeze soacra cu un mesaj emoționant, pe care Larisa Uță nu a ezitat să îl facă public în această perioadă dificilă.

„Partea cealaltă de poveste spusă cu atâta eleganță și respect după 4 ani! Felicitări mami ca nu ai aruncat cu jigniri, reproșuri și minciuni! Felicitări mami ca ai fost mai presus de toate comentariile urate adresate ție, lui Adi, și lui Meli

din ultimii ani de către niște necunoscuți (dar din păcate nu doar de niște necunoscuți). Ultimii 4 ani din viața noastră au adus multe realizări și amintiri absolut superbe. Viața noastră a continuat mai bine decât oricând contrar aparițiilor săptămânale în presă, a cuvintelor urate despre familia noastră. Cu toate acestea, viața noastră din ultimii 4 ani a fost și cu greutăți, în special cauzate de cealaltă parte. Aceste greutăți s-au manifestat în tribunal, în casă la noi, aflând plângând ca logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată la o zi dupa ce ne-am logodit, la poliție încercând să aflăm ce plângeri penale există, la
arhivele tribunalelor căutând dosare. Ce au în comun situațiile triste cu cele fericite din ultimii 4 ani, suntem noi familia. E mami care a muncit prin toate greutățile văzându-și viața de 23 de ani spulberându-se. E relația dintre noi toți, iubirea care a tot crescut susținându-ne unul pe altul. Sunt realizările familiei noastre, de la succesul lui mami în cariera ei, la fiecare zi prin care trecem și în care suntem mai bine, mai realizați, mai educați.
În toți acești ani, am fost lângă soțul meu, și sfatul meu a fost de cele mai multe ori: “încearcă să repari relația, lasă de la tine, fă tu primul pas”. Și cu toate ca soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme. La cei 25 de ani ai soțului meu, surprinzător aparent pentru unii oameni, ia singur deciziile legat de cu cine vorbește și cu cine are o relație. Și decizia lui a fost să aibă o relația cu tatăl lui, dar la schimb a primit în continuare răutățile din presă, de pe Facebook, comentarii denigratoare la adresa lui, a mamei lui, și a surorii lui. Mami, ești genială și te iubim enorm!

Semnat,

Nora care nu este dată afară din casă, nora care o iubește pe soacră ei enorm, nora care a fost acceptată 100% în familia soțului ei.

P.S.: Milionul ăla de euro era înainte sau după taxe? (Să știu ce caut în conturile soțului meu) Sau era vorba de un milion de lei vechi?”, a fost mesajul transmis de nora Larisei Uță.

Citește și: Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Larisa Uță a primit un mesaj emoționant de la nora ei
Larisa Uță a făcut public mesajul primit de la nora ei, Ruxandra, în plin scandal cu Alin Oprea [Sursa foto: Instagram]

Unde vor pleca Medana și Alin Oprea după scandalul reaprins de Larisa Uță?

Medana și Alin Oprea susțin că Larisa Uță a decis să lanseze noi atacuri pentru a le distruge căsnicia. Cu toate acestea, ei nu se lasă afectați și înfruntă împreună orice provocare. Acum, Medana dezvăluie că ea și soțul ei vor pleca într-o vacanță pentru a-și lua gândul de la declarațiile Larisei. Cei doi vor face o escapadă în Barcelona, Tenerife și Madrid.

„După tot acest moment delicat, urmează să plecăm în concediu să ne deconectăm de la toate mizeriile emise de fosta soție în spațiul public. Ea să se răfuiască și să se războiască cu cine vrea și cât vrea, noi preferăm să ne iubim, departe de ochii lumii. Merg pe premiza <<make love, not war>>(n.r: <<faceți dragoste, nu război>>).

Pe această cale țin să le mulțumesc din suflet tuturor celor care ne iubesc și care ne susțin. Plecăm la Barcelona pentru câteva zile, după care în Tenerife, iar returul este la Madrid, unde eu voi fi prezentator în cadrul festivalului de carte și arte, CultoRo. Sunt foarte bucuroasă de toate realizările pe care eu și soțul meu le avem în această căsnicie. De aceea este păcat să răspundem la provocări, când putem face lucuri mult mai utile. Să ne bucurăm de viață, să ne bucurăm că ne avem unul pe celălat, pentru că într-o lume superficială în care iubirea, frumosul și credința încep să se diminueze, e o binecuvântare să ai alături de tine un om care să te susțină, care să te iubească și care să îți fie alături necondiționat, așa cum suntem eu cu Alin, unul pentru celălat”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!