• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Mi-a făcut viața un calvar". Amanta lui Călin Donca are un trecut tumultos. Secretele divulgate de fostul său partener, Ahmet Reyhan

Amanta lui Călin Donca are un trecut tumultos
Amanta lui Călin Donca se poate „lăuda” cu un trecut de-a dreptul spumos. Ahmet Reyhan, fostul iubit al brunetei, a oferit informații neștiute despre relația lui Beatrice cu afaceristul din Brașov.

Beatrice este o brunetă senzuală, la fel precum soția Orianda, iar în urmă cu câteva săptămâni l-a însoțit pe Călin Donca la LOFT și Breeze. În weekend-ul de Sfânta Maria, omul de afaceri s-a afișat alături de Beatrice la „White Party-ul” organizat de LOFT, iar din imagini se observa că apropierea dintre cei doi părea a fi mai mult decât amicală. Mai mult, se pare că în incinta localului se afla inclusiv soția omului de afaceri. Vacanțe,

petreceri în localuri de fițe, haine scumpe, totul pe spatele unui afacerist turc stabilit de 15 ani în Capitala țării noastre. Beatrice esye cunoscută prin cercurile de afaceriști turci ca fiind o femeie ce umblă după bani. Ahmet Reyhan, fostul iubit al amantei lui Călin Donca, scoate de la naftalină povestea de dragoste trăită alături de Beatrice, ba chiar dezvăluie, printre altele, detalii explozive despre legătura dintre tânără și milionarul din Brașov.

„Comportamentul ei nu-mi plăcea.

Apoi ea tot încerca să mă caute pe mine, dar eu nu am mai vorbit cu ea foarte mult pentru că i-am zis că nu mă face fericit cu opulența din capul ei. Dacă observați în articolul pe care l-ați făcut dumneavoastră, îmbrăcămintea, cap coadă, era cumpărată de mine. După aceea, eu trebuia să plec în Abu Dhabi, aveam o treabă, aveam masă în Loft la Black Party, dar n-am vrut să merg fiindcă aveam treabă în Abu Dhabi.
N-am plecat și ea brusc nu-mi mai scria nimic. Din anturajul ăsta comun pe care-l avem, dacă n-am putut să plec în Abu Dhabi, am sunat și am anunțat că merg la masa mea din Loft. Pentru că, inițial, era masa mea la care a venit și domnul Donca. Eu nu eram și am aflat de la prieteni.Totuși, încercând să vorbesc cu ea am fost în Suceava. Și ea îmi zicea că se înțelege bine cu Donca.
Pe bune?! Zic «Acum ești cu un bărbat căsătorit, care are 5 copii și a dat declarații peste declarații că o iubește pe nevastă-sa și pe copii?» Și ea zicea că are afacere cu ei, nu știu ce.

 Amanta lui Călin Donca
Amanta lui Călin Donca

Când a fost Călin Donca la un eveniment cu milionari în Fratelli, în Mamaia, de închiderea Loft-ului, ea a fost după el acolo. Nu m-a deranjat că a fost cu Donca fiindcă oricum știam și Călin umblă din floare în floare din câte știu eu. Dacă

ea a văzut că eu n-o mai bag în seamă, a început să se dea la un prieten de-ai mei din Turcia și după 5 minute a început să-i trimită poze nud. E o domnișoară care citește cartea «Arta manipulării» și încearcă să-i facă pe bărbați. Cu Donca știu că a avut o relație scurtă pentru că, după ce s-a întors cu el de la mare, a doua zi, a început să-i scrie prietenului meu din Turcia. El, pentru că mă știe pe mine, imediat mi-a scris: «Băi, vezi că fata asta cu care ai fost tu a început să-mi scrie mie». Îmi trimitea screenshot-uri. Cu Donca… nu știu cu ce scop a fost. Sincer să fiu, domnișoara mi-a făcut viața un calvar. M-a făcut la creier, într-un fel. După am înțeles că ea se cunoștea cu Donca de mai multă vreme, dinainte să mă cunoască pe mine. A mai fost cu el. Ba chiar am fost peste ea în Suceava și am prins-o și cu alți bărbați”, povestește milionarul turc Ahmet Reyhan pentru  Cancan.

Citește și: Dovezile pe care Călin Donca le-a ţinut ascunse ar putea să-i pună "beţe-n roate". Ce au descoperit procurorii când i-au percheziționat vila de lux: "El s-a folosit de tot ce a putut să pară un model"

Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele sociale

Milionarul din Brașov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la cererea procurorii antimafia. Cu toate acestea, autoritățile au fost mai blânde cu soția afaceristului, mama a cinci copii care va fi cercetată în libertate. Cei doi soți, dar și alte persoane sunt acuzați în dosarul de la DIICOT de evaziune fiscală, delapidare și constituire de grup organizat de criminalitate economico-financiară. Până să fie reținut, Călin Donca poza într-un om de afaceri modest care a pornit de la zero și care a reușit să ajungă unul dintre cei mai bogați români muncind din greu. Afaceristul care riscă ani grei de închisoare pentru escrocherii de milioane de euro făcea în mod frecvent pe lupul moralist pe rețelele sociale, unde le dădea oamenilor sfaturi despre cum să ajungă milionari prin muncă.

Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele sociale
Călin Donca 

Citește și: "Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor". Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce este aspru criticat

”Nicio zi fără sport, a fi bogat, indiferent de unde ești plătește prețul ca să iei recompensa pe care majoritatea le este prea lene să ajungă la ea (…) Dacă faci o școală să ajungi milionar, o faci degeaba. Școala trebuie să îți dea o bază, să îți dea o pornire. Trebuie să o faci pentru că nu este grea, iar cei care spun că vor să se lase de liceu ca să înceapă business-ul sunt începători nu zic mai mult pentru că ei nu înțeleg că liceul este o banalitate față de a fi antreprenor”, a declarat Călin Donca pe rețelele sociale.