Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România după ce a devenit o prezență constantă pe micile ecrane, demonstrând că este înzestrat cu un talent deosebit și a reușit să provoace hohote de râs foarte ușor. Invitat în podcast-ul moderat de Jorge, Mihai Bendeac a vorbit despre o perioadă grea din copilăria sa, când a fost victima bullying-ului și s-a confruntat cu violența colegilor.
"Niște accese de violență pe care le-am avut m-au speriat cel mai tare la mine. Primul acces de violență pe care l-am avut, l-am povestit și în cartea mea, a fost pe vremea când eram copil și rahatul ala cu bullyingul și nu știu ce.
Citește și: Mihai Bendeac, în stare de șoc: "Eu nu auzisem nimic"
Întrebat ce sfaturi ar da unui adolescent care trece prin astfel de situații, Mihai Bendeac a declarat: „Să își monteze o cameră ascunsă. Să suporte timp de două săptămâni cu stoicism ceea ce suportă. După care să ia materialul respectiv, să facă testimoniale în fața camerei și să prezinte situația în care se află. Totul într-o oră de material pe care să îl publice pe YouTube”.
Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu că suferă de ani de zile de o boală dificilă. Boala sa este una întâlnită destul de des și la fel ca orice afecține, nu ține cont de vârstă: „Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Nu sunt ateu! Din contră… Am studiat cât am putut fizică cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, orice formă de religie că fiind o manipulare jegoasă.” , a dezvăluit Mihai Bendeac .