DJ-ii Impuls

Mihai Hînda

Pe Mihai Hînda, realizatorul „Bară la Bară îl ascultați la Radio Impuls de luni până vineri de la ora 16:00 până la 19:00. Vă ține de urât în trafic cu cele mai bune melodii și numai.

Mihai Hînda a crescut la Radio Impuls, în a cărui echipă se află din iunie 2015, de pe vremea când avea doar 15 ani. S-a îndrăgostit la prima vedere de radio și de atunci „nu s-a mai dat dus”, așa cum ne spune chiar el. Primele sale cuvinte la radio au fost „Bună seara, party people!”.

Mihai Hînda a făcut cunoștință cu radio-ul prin intermediul unui stagiu de practică organizat de liceul în care învăța.

„Eram puștan de clasa a noua, iar la liceul unde studiam exista un program prin care eram trimiși în fiecare vară în `Work Experience` - un program de două săptămâni de practică. Prima mea practică a fost și singura. Asta pentru că după cele două săptămâni de activitate, viitorii mei colegi mi-au zis că pot să mai vin dacă mai vreau.

După ce un an de zile le-am stat pe cap aproape în fiecare seară, în calitate de `intern`, m-au chemat să fac PartyZone 😍. Even Steven mixa live, iar eu vorbeam. Și așa a început povestea mea în radio!”, spune Mihai Hînda, care mai declară că radioul l-a ales pe el și nu invers.

„Nu am ales să fac radio! De fapt, chiar radioul m-a ales pe mine 😆. Când am mers să îmi fac practica la Impuls, visul meu era să devin DJ internațional, un fel de Martin Garrix. Un an mai târziu mi s-a oferit postul de moderator în emisiunea de seară. Cu bucurie și emoții, am acceptat! De acolo, visele s-au reorganizat puțin”

Experiența la radio este una foarte distractivă, știm cu toții, dar mai știm și că neprevăzutul își mai poate face de cap. L-am provocat pe Mihai Hînda să relateze o gafă sau o întâmplare amuzantă petrecută în direct, la radio. 

„Oh și câte au fost! (n.r. râde) O să vă povestesc despre cel mai prost interviu al meu.

Avusesem o ședință în ziua aceea și tot atunci trebuia să apară și Ștefan Bănică la radio. Interviul trebuia realizat de către Cosmin, pe care astăzi îl auziți în weekend la Hit Break. Cosmin nu a mai putut să facă interviul și acesta a rămas în sarcina mea.

Total nepregătit, m-am așezat în fața unui desfășurător pe care am apucat să-l citesc două/trei minute imediat după ce a intrat și invitatul în studio. Nu știam absolut nimic despre ce o să vorbim :)

În timpul interviului, în care am întrebat cele mai stupide chestii, am avut <norocul> ca o mufă să se strice. Ștefan Bănică aproape că nu se mai auzea pe post... eu eram bucuros că el nu purta caști ca să își poată da seama de asta... și uite așa am sfârșit să dau cu piciorul pe sub masă reușind să lovesc mufa respectivă astfel încât să putem fi auziti :)) Cred că atunci am slăbit câteva kilograme în direct.”

O altă întâmplare...

„Era ziua mea din câte țin minte și deja făceam slotul 16:00 - 19:00, „Bară La Bară”. Colegii mei m-au anunțat în timpul emisiunii că urmează să îl aducă pe Carla’s Dreams. Nu aveam niciun material pregătit! Au mai și pus panica pe mine zicându-mi că e foarte arogant. Bănuiam că ceva nu e în regulă de când a ajuns în redacție. După 5 minute de interviu cu răspunsuri acide din partea lui Carla’s aflu în direct, pe radio, că invitatul meu este, de fapt Dragoș Stan, un actor fain din Cluj care împreună cu iubiții mei colegi venise sa îmi facă o farsă 😆. Ceva vreme mai târziu, telefonic, l-am cunoscut și pe adevăratul Carla’s Dreams, care nu e nici măcar vreun pic arogant.”

De ce ar trebui să asculte oamenii Radio Impuls?

„Pentru că radioul unește! Și nu zic asta pentru că lucrez la radio! Zic asta pentru că radioul mi-a arătat cum oameni complet străini, care sunt la sute, poate chiar mii de kilometri depărtare, se conectează prin radio. X e blocat în trafic în București și trimite un mesaj vocal pe radio, câteva minute mai târziu, Y, care e blocat în trafic în Belgia, îl salută printr-un mesaj vocal pe X, aflat în aceeași situație. Radioul are forma lui de viu care o să atingă pe oricine, oricând!”

Mesajul lui Mihai Hînda pentru ascultătorii Radio Impuls

„Suntem o echipa mare care muncim zilnic ca totul să fie în stare de funcționare și cu toate că sună clișeic, fără voi munca noastră nu ar avea valoare! La fel cum nici cel mai bun actor nu poate sta pe scenă în fața unei săli goale. Facem schimb de energie când ne întâlnim la radio, e 'viul' acela despre care vorbeam!”