Close sidebar
Stiri mondene

Mihai Trăistariu, dezamăgit profund de gustul ciocolatei Dubai: "Atâta reclamă i-au făcut!". Ce a descoperit la desertul viral pe internet

Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook, captura YouTube / colaj Radio Impuls]

Mihai Trăistariu, despre fenomenul viral pe rețelele sociale. Artistul a rămas cu un gust nu dulce, ci mai degrabă "grețos" după ce a încercat ciocolata Dubai.


In articol:

În mediul online, deliciul este prezentat în

diverse moduri, însă toate au la bază aceleași ingrediente: ciocolată topită, cataif și pastă de fistic, iar videoclipurile în care oamenii îl încearcă au adunat chiar și 50 de milioane de vizualizări. În Dubai, desertul se găsește la un preț piperat, motiv pentru care mulți internauți au încercat sa îl prepare acasă. Datorită aspectului său extravagant, ciocolata a atras atenția gurmanzilor. Cu toate aceste, Mihai Trăistariu nu este de acord cu "agitația" din jurul ciocolatei Dubai și spune că este un “fâneț amestecat cu ciocolată”.
Conform spuselor sale, artistul a fost dezamagit de gustul ciocolatei Dubai, pe care a descris-o ca fiind “o bălărie” și “prea dulce, chiar spre grețoasă”.

Mihai Trăistariu: "U n fâneț amestecat cu ciocolată! D acă mănânci mai mult ți se face greață că sunt prea dulci"

„Am luat 100 de grame din bălăria aia de ciocolată Dubai. Am fugit disperat după ea, eram la Iași cu mai multe persoane și am zis: <<hai să căutam și noi Dubaiul ăsta să vedem ce-i cu el!>> Și când colo mi s-a părut o bălărie. Atâta vorbea lumea despre ea, încât eram curios să văd ce are atât de fabulos această ciocolată, inventată peste noapte. Este o ciocolată cu fistic. Atât! Prea dulce chiar, spre grețoasă. Și e... doar o ciocolată. Nimic spectaculos. Mie, spre exemplu, îmi place mai mult ciocolata noastră cu rom decât dubioasa de Dubai. Pot să spun că e un mare fâs! Atâta am auzit de la vedete, influencerii ăștia atâta reclamă i-au făcut! E un fâneț amestecat cu ciocolată! Eu i-am zis dubioasa de Dubai, adică e multă reclamă pentru mai nimic.

E o ciocolată normală. Am mâncat bomboane mult mai bune din astea cu umplutură, cu rom, cu lichior, cu cireșe în ele. E încărcată și grețoasă! Cam cum sunt baclavalele, dacă mănânci mai mult ți se face greață că sunt prea dulci. Nu pot să zic că o să mai cumpăr vreodată. Oricum gusturile nu se discută! Unii zic că e super, eu zic că e nașpa. Părerea mea că sunt ciocolate mult mai bune”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook/ Mihai Trăistariu]

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu despre turiștii care au furat din apartamanetele lui de pe litoral: „Eu îi iert, nu îi pun la plată, la despăgubiri”

Rețeta Originală Ciocolată Dubai – Instrucțiuni Detaliate

Ingrediente pentru Rețeta de Ciocolată Dubai:

Pregătirea Cataifului:

  1. Într-o tigaie, topește untul la foc mic.
  2. Adaugă zahărul și lasă-l să se topească ușor.
  3. Adaugă fideaua de kataif mărunțită și amestecă continuu până devine aurie și crocantă (5-7 minute). Fideaua se gaseste la macelariile turcesti.
  4. Lasă cataiful să se răcească pe o farfurie.

Citește și: Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Prepararea Cremei de Fistic:

  1. Dacă nu ai cremă de fistic la îndemână, poți pregăti acasă o variantă simplă. Mărunțește fisticul decojit într-un blender până devine o pastă fină.
  2. Adaugă zahărul pudră și untul la temperatura camerei și amestecă bine.
  3. Treptat, adaugă smântâna pentru frișcă până obții o cremă fină și consistentă. Pentru un plus de aromă, poți adăuga o linguriță de apă de trandafiri.
  4. ciocolata Dubai
    ciocolata Dubai[Sursa foto: captură YouTube ]

Pregătirea Ciocolatei:

  1. Pune ciocolata neagră, ciocolata cu lapte, untul și uleiul de cocos într-un bol rezistent la căldură.
  2. Topeste ciocolata pe baie de aburi (bain-marie), amestecând constant până când devine omogenă.

Montarea Ciocolatei Dubai în Forme de Silicon:

  1. Pregătește forme de silicon pentru ciocolată – acestea pot fi forme pentru batoane, tablete sau bomboane.
  2. Toarnă un strat subțire de ciocolată topită în formele de silicon și întinde uniform.
  3. Presară jumătate din cantitatea de cataif prăjit peste stratul de ciocolată.
  4. Adaugă un strat generos de cremă de fistic peste cataif, nivelându-l bine.
  5. Toarnă restul de ciocolată topită, acoperind complet umplutura. Presară restul de cataif deasupra pentru un efect crocant.
  6. Lasă desertul la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până când se întărește complet.

Servire: