Close sidebar
Stiri mondene

Mihai Trăistariu dezvăluie ce nu știa nimeni despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță: „A venit salvarea și l-a luat. Din primăvară se simțea rău”

Mihai Trăistariu a vorbit despre problemele care l-au marcat pe Gabriel Cotabiță în ultimele luni  [Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu a dezvăluit că problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiță au apărut încă din primăvară. Semnele care indicau o stare fragilă!


In articol:

Gabriel Cotabiță s-a stins din viață la 69 de ani, după ce ani buni a dus o luptă grea cu problemele de sănătate. După stopul cardio-respirator din 2015, care l-a marcat profund, au început să apară și alte probleme și, treptat, starea lui a devenit fragilă. Mihai Trăistariu a povestit că problemele regretatului cântăreț ar fi început în primăvara acestui an, când nu a mai reușit să urce pe scenă să cânte în fața publicului la un eveniment.

Citește și: Gabriel Cotabiță nu se temea de moarte! Ce spunea artistul după una dintre cele mai mari cumpene din viața lui: „Dacă ai făcut bine, vei fi primit bine“

Gabriel Cotabiță a murit în urma unui AVC
Care a fost starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță în ultimele luni? [Sursa foto: Facebook]

Ce spune Mihai Trăistariu despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță?

În timp ce familia lui Gabriel Cotabiță păstrează tăcerea în aceste momente dificile, Mihai Trăistariu a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre starea de sănătate a cântărețului. Se pare că problemele lui au început încă din primăvară, când nu a mai reușit să cânte la un eveniment și a fost transportat la spital. Mai recent, cântărețul i-a trimis un mesaj lui Cotabiță de Sfinții Mihail și Gavril, când ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de nume, însă acesta nu a mai răspuns.

„Eu i-am transmis La mulți ani! pe 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavriil, pentru că eu sunt Mihai și el Gabriel, și, an de an, îi trimiteam acest SMS. Nu mi-a răspuns la mesaj ca în alte dăți, dar l-am lăsat în pace, gândindu-mă că era ocupat. Anul acesta, în primăvară, am avut un concert la Teatrul Constantin Tănase. Eram vreo 10 artiști, iar el era primul care trebuia să intre la ora 19:00, însă nu a mai intrat, pentru că a venit salvarea și l-a luat. Deci, el din primăvară se simțea rău, acesta a fost un semn.

Acum un an, doi, am cântat cu el toată vara pe litoral, la Olimp, și el avea concert seară de seară. Am observat că deja cânta de jos, de pe un scaun de bar, nu mai putea sta în picioare. De atunci mi-am dat seama că este slăbit. Probabil simțea că, încet-încet, corpul său cedează. Eu îl urmăream din culise, ca să spun așa, și eram plăcut surprins de cum s-a recuperat în urma infarctului de acum 9 ani.

Îmi spuneam: Uite ce șansă a avut de la Dumnezeu! Dar, uite, un AVC te poate slăbi...69 de ani este o vârstă; mulți artiști se retrag, deși nu își doresc asta. El, toată viața, a fost energic, nu stătea locului.”, a spus Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Citește și: Ce avere lasă în urmă Gabriel Cotabiță și cine o moștenește

Mihai Trăistariu, despre Gabriel Cotabiță
Mihai Trăistariu, detalii despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Gabriel Cotabiță[Sursa foto: Facebook]

Cine a fost Gabriel Cotabiță?

Gabriel Cotabiță și-a făcut debutul în muzică alături de trupa Redivivus. După ce aceasta a participat la Festivalul Artei Studenţeşti de la Galaţi, cântărețul a primit premiul pentru cel mai bun artist vocal. El a absolvit Institutul de Electrotehnică din Craiova, însă a rămas fidel muzicii. A cântat o perioadă cu trupa Basorelief pe litoral, iar ulterior a început colaborarea cu trupa Holograf, alături de care a lansat albumul ”Holograf 1”. După ce a încheiat colaborarea cu celebra trupă, Cotabiță a fost contactat de compozitorul Ionel Tudor pentru a-i interpreta la Festivalul Mamaia o piesă. Au urmat turnee, lansări de piese și un succes răsunător. Pe lângă cântăreţ, el a fost prezentator, producător muzical şi de televiziune. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Te rog, domnişoară nu pleca”, ”Ce mai vrei?”, ”Copiii noştri”, ”Nu e gelozie”, ”Lasă-mi pe cer o stea”, ”Dacă lumea ar fi a mea”, ”Balada ultimului soldat”, ”Voice from above” și ”Raiul e pe pământ”.