• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Mirela Retegan, noi declarații despre plecările din Gașca Zurli: „În proiectul nostru, lucrurile se transformă”

Mirela Retegan, un nou mesaj despre destrămarea Găștii Zurli
Mirela Retegan a transmis un mesaj pacifist după accuzațiile ce i-au fost aduse [Sursa foto: Instagram]
Mirela Retegan revine cu o nouă reacție după ce a fost aspru criticată de cei care au părăsit Gașca Zurli. Cum se apară fondatoarea celebrei trupe pentru copii?

Anul 2024 a venit cu momente dificile pentru Gașca Zurli după ce trei dintre cele mai iubite personaje au decis să părăsească celebra trupă pentru copii. Fetița Zurli, Truli și Bucătărașul Lulu și-au anunțat demisia în luna martie, iar de atunci subiectul a fost amplu discutat în mediul online. Deși în ultimele săptămâni, fondatoarea trupei a fost ținta unor acuzații grave din partea celor care decis să părăsească proiectul, aceasta a preferat să păstreze discreția și să publice un mesaj pacifist pentru a pune capăt comentariilor răutăcioase.

Iată mesajul transmis de Mirela Retegan. 

Citește și: Salariul infect pe care îl primea Silviu Ciobanu, un angajat din Gașca Zurli. Reacția imediată a Mirelei Retegan

Mirela Retegan, un nou mesaj despre destrămarea Găștii Zurli

Fanii Găștii Zurli au primit o veste deosebit de tristă primăvara aceasta, după ce trupa a fost pe punctul de a se destrăma. Chiar dacă trei personaje extrem de apreciate  au decis să își dea demisia, Mirela Retegan, fondatoarea trupei, susține că proiectul merge mai departe.

În ultimele săptămâni, ea a fost ținta criticilor, după ce au apărut noi detalii cu privire la salariile extrem de mici, dar și în legătură cu condițiile lucru deloc satisfăcătoare. Printre cei care au decis să vorbească public despre nemulțumirile lor se află Bucătărașul Lulu, dar și un alt fost angajat, Silviu Ciobanu. Iată cum răspunde Mirela Retegan la acuzațiile pe care le-a primit.

Mirela Retegan, noi declarații despre destrămarea Găștii Zurli
Mirela Retegan revine cu un nou mesaj după plecările din Gașca Zurli[Sursa foto: Instagram]

„Dragi părinți,

Anul 2024 a venit cu provocări mari pentru mine și pentru Zurli. În proiectul nostru, lucrurile se transformă. Apar noi modalități de exprimare, altele se încheie. Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate.

Au venit unul după altul Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și toate celelalte personaje atât de iubite, care au colorat copilării și au făcut să cânte și să danseze oameni mici și oameni mari.

Au trecut de-atunci 17 ani. 17 ani în care personajele mele au devenit eroii copiilor noștri, indiferent cine au fost cei care au pus suflet sub masca și costumele lor de-a lungul timpului. Am bucurat mii, sute de mii de copii, am desenat milioane de zâmbete și am adus speranță acolo unde era cea mai mare nevoie de ea. Am desenat căsuțe mici și am dăruit milioane de pupici de noapte bună.

Și o să continuăm să facem asta, cu orice preț, sub orice formă.

Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări, să ne citească din cărțile de povești și să ne invite la joacă din raftul cu jocuri și jucării. La fel cum o să facă mereu toate personajele create de mine în ultimii 20 de ani și care vor rămâne să bucure noi și noi generații de copii. E treaba noastră, a oamenilor mari, să păstrăm magia și să avem grijă de sufletele și emoțiile celor mici.

Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei care au rezistat până acum în ritmul Universului Zurli și le doresc din inimă să le iasă tot ce și-au propus „în lumea oamenilor mari”. Știu că a fost o provocare uriașă și că, până acum, dedicarea lor a fost aici 100%.

Dar trebuie să înțelegem că vine o vreme în viața fiecăruia dintre noi când ne dorim să ne căsătorim, să facem copii, să stăm în weekenduri cu familia. Și atunci, cu toții avem nevoie să ne adaptăm, să evoluăm și să ducem povestea mai departe – suntem datori față de copiii noștri să le păstrăm poveștile copilăriei vii și curate. Să continuăm să le dăruim zâmbete. Să nu-i lăsăm să sufere din cauza felului în care noi, adulții, ne grăbim uneori să le explicăm lucrurile”,  a transmis Mirela Retegan, potrivit viva.ro.

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: "Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt"

Ce spune Bucătărașul Lulu despre plecările din Gașca Zurli?

Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au decis să plece din Gașca Zurli după 14 ani de activitate. După ce Mirela Retegan a vorbit în cadrul unui podcast despre etapa dificilă prin care trece proiectul ei, Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, a ținut să o contrazică, dezvăluind adevăratul motiv pentru care a decis să își dea demisia. Actorul susține că el și colegii săi și-au dat demisia în același timp, fiind o decizie comună, însă au anunțat public atunci când s-au simțit pregătiți. 

Ce spune Bucătărașul Lulu despre plecările din Gașca Zurli?
Trei dintre cele mai iubite personaje au decis să părăsească Gașca Zurli[Sursa foto: Facebook]

„Nu este datoria noastră să spunem concret ce s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu maturizarea și cu trecerea timpului, absolut nicio formă. Cu siguranță ar mai fi mers o perioadă. Faptul că oamenii vor să-și facă o familie nu a fost motivul plecării.

A fost la pachet, noi am mers împreună să ne dăm demisia, doar că am anunțat într-un timp diferit, pentru că fiecare anunță și vorbește despre asta când e pregătit" a spus Ionuț Varodi.