Anca Țurcașiu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și are o carieră solidă și îndelungată pe scenă și în fața reflectoarelor. Puțini știu că marea cântăreță ascunde o dramă în sufletul ei. Născută prematur, la doar șapte luni, Anca Țurcașiu a venit pe lume într-o situație critică.
Mama artistei a suferit complicații grave, inclusiv o hemoragie severă și placenta previa, o afecțiune periculoasă care poate pune în pericol viața atât a mamei, cât și a copilului. Cadrele medicale au acționat rapid pentru a salva viața mamei, în timp ce șansele vedetei de supraviețuire păreau aproape inexistente. În acel moment dramatic, medicii au constatat absența semnelor vitale la făt și au decis să se concentreze pe salvarea mamei. Când totul părea pierdut, un miracol s-a produs: Anca Țurcașiu a țipat.
„Sunt născută la 7 luni, hemoragie puternică, placenta previa. ‘Moare și mama și copilul dacă nu se acționează urgent’. Doctorul a venit în 10 minute, a intrat în sală, a pus aparatele pe burta ei și a spus: ‘Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!’ M-au scos să mă ducă spre găleată, dacă pot să mă exprim așa, și în drumul acela, zborul acela, am țipat”, povestea, în urmă cu mulți ani, Anca Țurcașiu, pentru woman2woman.ro.
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată.
La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.
Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.