• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Ne-am gândit foarte serios. Nu vreau să ofensez pe nimeni". Leonard Miron și Miguel, partenerul său de viață, intenționau să adopte un copil, iar o prietenă apropiată s-a oferit să fie mamă surogat

Leonard Miron și iubitul său Miguel au vrut sa adopte un copil
Leonard Miron și iubitul său Miguel [Sursa foto: Facebook]
Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, au fost pe punctul de a adopta un copil și chiar găsiseră o mamă surogat, însă s-au răzgândit, considerând că nu sunt încă pregătiți pentru o asemenea responsabilitate.

Leonard Miron și Miguel au făcut 22 de ani de relație în septembrie 2023. Cei doi și-au dorit foarte mult să aibă un copil și chiar găsiseră o mamă surogat, dar până la urmă au renunțat. Fostul prezentator a mărturisit că, în prezent, nu se simt pregătiți să își asume responsabilitatea parentală și că au ales să amâne acest pas important în viața lor. 

„Ne-am gândit foarte serios să adoptăm un copil.

O foarte bună prietenă a venit cu ideea de a fi o mamă surogat. Când ne-am așezat însă și am discutat serios am ajuns la aceeași concluzie: oricât ne-am dori și ne-am dedica unui copil, cred că în viața lui trebuie să existe o mamă. Punctul meu de vedere o să supere pe mulți, chiar dacă am cunoștințe de același sex care au adoptat copii și sunt niște părinți extraordinar. Mi-ar plăcea să fim și noi așa.
Dar noi doi am ajuns la concluzia că trebuie să ne focalizăm această dorință de a avea copii asupra nepoților noștri. Sora lui Miguel are doi copii și sunt ca și ai noștri. Nu vreau să ofensez pe nimeni, susțin că doi oameni de același sex să adopte, dar treaba trebuie privită dintr-un unghi adaptat la fiecare cuplu. Pentru noi am considerat că nu este potrivit să adoptăm un copil”
, a declarat Leonard Miron pentru  Fanatik.

Leonard Miron și iubitul său Miguel au vrut sa adopte un copil
Leonard Miron și iubitul său Miguel[Sursa foto: Facebook]

Leonard Miron a mai subliniat și importanța comunicării deschise într-o relație de lungă durată, spunând că aceasta este una dintre cheile succesului lor în cei 22 de ani împreună. Cu toate acestea, fostul prezentator TV a subliniat că sprijinul și iubirea reciprocă au fost fundamentale în menținerea echilibrului și fericirii în relația lor de lungă durată.

„Sunt două opinii în legătură cu relațiile de lungă durată. Prima este că, după o perioadă, flăcările și atracția sexuală se topesc și dispar, devine obișnuință. Cealaltă opinie este că o relație de iubire adevărată poate să fie, după 22 de ani, la fel că în prima zi. Nu sunt de acord cu nicio variantă, cred că adevărul este la mijloc. O relație este exact ca un copac, pui sămânța și relația crește, devine din ce în ce mai puternică. Frunzele mai cad, dar mai crește și o ramură nouă. Secretul este să știi mereu să faci compromisuri, să înțelegi că, din când în când, trebuie să faci un pas în spate. Să-ți bazezi relația pe respect. Și ce am învățat de la Miguel că una din regulile importante este să fim de acord că nu suntem de acord. Apoi să încerci să nu ignori momentele alea care pare că n-au importanță dar nu este așa. Când sunt la muncă, 3, 4 săptămâni pe vapor, dorm și visez urât, și încerc să-l găsesc pe Miguel în pat. Am învățat să mă gândesc ce frumos ar fi să fie lângă mine, chiar să ne și certăm. Să conștientizezi, când lipsește omul de lângă tine, și să sărbătorești momentele când ești cu el. În septembrie am sărbătorit 22 de ani de relație și Miguel a avut ideea să recreem prima vacanță pe care mi-a făcut-o el când ne-am cunoscut. Am fost în Gran Canaria, într-un hotel de 3 stele, unde am mâncat ce luam de la supermarket. Am avut o săptămână senzațională de data asta, ne-am dus în același hotel, am mers la același supermarket ca acum 22 de ani",  precizează Leonard Miron.

Leonard Miron și iubitul său Miguel au vrut sa adopte un copil
Leonard Miron și iubitul său Miguel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Leonard Miron și-a ieșit din minți și a amenințat o femeie: „Să îți recomand un psihiatru sau un director de pompe funebre?”

Leonard Miron a rememorat ziua în care i-a spus mamei sale care este, de fapt, orientarea lui sexuală

Invitat de Teo Trandafir și Bursucu în emisiunea lor, Leonard Miron a precizat că momentul în care s-a decis să-i spună mamei sale că este gay a fost unul extrem de dificil.

Șocul suferit de aceasta a făcut-o să nu vorbească cu fiul său timp de trei luni. 

"Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: «Eu nu vreau pizza homosexuală». Atunci i-am spus: «Și dacă eu sunt la fel?». I-am zis: «Hai, să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei». Atunci mi-a zis: «Nu vreau să te mai văd!». I-am zis: «Nu pot să te forțez». Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Leonard Miron  la emisiunea “Teo Show”. În cadrul interviului, Leonard Miron a recunoscut că, în perioada anilor ’90, a avut relații atât cu bărbați, dar și cu femei în același timp.

Citește și: Leonard Miron a pipăit o femeie pe fund sub privirile iubitului său, spaniolul Miguel! Fostul prezentator a organizat o petrecere surpriză pentru partenerul său! FOTO