• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Nu am avut liniște. Nu am vrut să vorbesc despre asta până acum". Alex Mica, înșelat și pus la pământ de persoanele pe care le iubea cel mai mult. Transfigurat de durere, artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda” a izbucnit în lacrimi

Alex Mica, înșelat și pus la pământ de persoanele pe care le iubea cel mai mult.
Alex Mica [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Alex Mica, cântărețul care a scris istorie cu melodia ”Dalinda”, și-a făcut curaj și a oferit o serie de declarații despre trauma vieții sale.

Alex Mica este o prezență discretă în peisajul artistic românesc. S-a aflat însă de curând o dramă prin care a trecut în ultimii ani, pe care din fericire, Alex a depășit-o. Artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda” a povestit cum se simte după momentele prin care a trecut. După ce a trăit 10 ani de „coșmar și suferință” din cauza familiei sale, fiind internet într-un spital de psihiatrie, cântărețul a primit o nouă lovitură de la viață.

De data aceasta, "nenorocirea" care s-a abătut asupra lui a fost creată de fosta lui parteneră, cea pe care o considera iubirea vieții lui. La un moment dat, Alex Mica a prezentat-o tuturor pe iubita sa, iar relația lor părea fericită. Însă, totul s-a terminat brusc, după ce tânăra a făcut avort. În timp ce acesta încerca să o facă fericită și să se implice în relație, fosta lui iubită nu și-a dorit un copil cu el, astfel că a trecut la fapte.
Deși o iubea, el este cel care a luat decizia de a pune punct relației, asta pentru a se proteja și a nu ajunge în fața unui episod care îl poatea distruge. Mai mult, atitudinea ei impulsivă și agresivă, dusă la extrem, sunt cele peste care nu a putut trece. 

”Urma să fiu și tată. Și aia, (n.r. s-au despărțit) și copilul s-a dus. Nu a vrut să îl țină. Nu m-a vrut, de fapt, pe mine și nu a vrut nici copilul.

Nu am vrut să vorbesc despre asta. N-am putut să mă înțeleg cu ea, nu am avut liniște. Din partea mea a fost (n.r. iubire), ea e neliniștită. Îi vreau tot binele din lume. Nu poți să mă lovești, să mă scuipi, să mă umilești în ultimul hal. În așa hal încât am ajuns să îi dau eu câteva palme, ceva ce nu aș face în 31 de ani de viață.”, a declarat Alex Mica.

Alex Mica, înșelat și pus la pământ de persoanele pe care le iubea cel mai mult.
Alex Mica[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alex Mica a dus-o greu: "Am crescut la sat, intr-o familie modesta. Am mancat pufuleti pana am scos un hit"

Alex Mica, motivul real pentru care a nu a mai fost în lumina reflectoarelor

A trecut prin momente grele, s-a confruntat cu depresia și a vrut să-și pună capăt zilelor. Alex Mica le-a dezvăluit fanilor din mediul online motivul pentru care a stat departe de lumina reflectoarelor o bună bucată de timp.

Artistul a mărturisit că a trăit 10 ani de „coșmar și suferință”, după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor psihiatri, iar mare parte din familia lui l-ar fi judecat. Familia l-ar fi internat într-un spital de psihiatrie, unde a petrecut mare parte din ultimii zece ani.

„Cu riscul de a fi închis pe viață, sau chiar și condamnat la moarte, țin să vă spun pe scurt povestea ultimilor 10 ani din viața mea: După 10 ani de la condamnare, după 10 ani de coșmar și suferință, vreau să spun tuturor adevărul, vreau să știți povestea mea, prin ce am trecut și faptul că am ajuns să fiu judecat, blamat și urât de propria mea familie (Tata, Mama tatălui meu și sora mea), care mă consideră un om bolnav psihic și un nebun, din simplul fapt că niște nenorociți de medici psihiatri m-au diagnosticat cu "Tulburare afectivă bipolară". În familia mea, mama este singura care m-a înțeles și m-a iubit mereu necondiționat și m-a sprijinit sufletește și moral indiferent de situație, pentru că financiar ea nu poate să mă ajute nici măcar cu 1 leu de o pâine! Mama mea la rândul ei a fost condamnată si catalogată ca depresivă si paranoica de catre medici, si tratată mizerabil de către propria soacră, bunica mea, mama tatălui meu, care împreună cu bunicul meu, cu care nu a putut trăi, deoarece a fost un alcoolic toată viața au distrus toată familia mea, pornind de la tata, care a trăit și trăiește în frustrare și si-a vărsat asupra mea toată ura, spunându-mi la beție în repetate rânduri că regretă faptul că m-am născut și că m-ar omorî cu mâna lui, daca nu ar exista pușcăria!

Alex Mica iubita avort
Alex Mica[Sursa foto: Facebook]

La dezechilibrul condiției mele mentale, în iarna lui 2012 au "contribuit" o serie de evenimente neplăcute, persoane nocive (și nu am să dau nume), și substanțe interzise, ce mi-au fost administrate fără voia mea, astfel încât am ajuns să nu mă mai pot odihni, iar după circa 7 zile și nopți nedormite, nu am mai fost eu, cel pe care îl știau cu toții (tin sa mentionez ca niciun om nu mai poate judeca coerent si distinge realitatile dupa atatea zile de neodihna, conform cercetarilor stiintifice), sfarsind in cele din urma intr-un spital de psihiatrie si timp de 10 ani, din 2012 si pana in primavara lui 2022, fiind internat de nenumarate ori in urma deciziei bunicii mele, a tatalui si a surorii mele, pentru simplul fapt ca nu puteam dormi noptile, din cauza insomniilor si gandurilor excesive pe care nu aveam puterea să le stapanesc! Timp de 10 ani am fost pastilat cu medicamente psihiatrice puternice, al caror efecte adverse nu sunt pe deplin cunoscute, cel putin de catre oamenii de rand, eu nefiind niciodata curios sa citesc prospectele, pentru ca stiu ca starea mea mentala si sanatatea creierului meu tin de vointa mea proprie, de capacitatea mea de autocontrol si autovindecare, fapt ce mi-a fost confirmat dupa ce am citit cartea: "Puterea extraordinara a subconstientului tau", scrisa de Joseph Murphy, un om intelept si documentat, care a studiat fenomenul gandirii si care a prezentat cu exemple, faptul ca in noi exista o putere atat de mare, incat singuri ne putem vindeca de orice si putem rezolva orice problema, cu ajutorul credintei proprii! ”, este mesajul scris de Alex Mica.

 

Citește și: Alex Mica, prima reacție după ce a publicat o serie de mesaje de adio. Artistul vine cu o explicație bulversantă, după ce a recunoscut că s-a confruntat cu depresia