• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"O să fie momente frumoase". Fuego, spectacol aniversar la Sala Palatului! Celebrul artist împlinește 30 de ani de activitate. Ce surprize le pregătește fanilor

Furgo va celebra 30 de ani de carieră artistică printr-un super concert la Sala Palatului.
Fuego [Sursa foto: Captură YouTube/ Facebook]
Furgo va celebra 30 de ani de carieră artistică printr-un super concert la Sala Palatului. Artistul promite o explozie de simțire, de energie, cu cele mai frumoase piese ale sale, reinterpretate și reorchestrate.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, va celebra 30 de ani de carieră artistică pe piața muzicală din România, reușind, în toată această perioadă, să devină un artist independent, unul dintre cei mai populari de la noi, fiind iubit de publicul român. Atunci când apare pe scenă, atât ținuta, cât și atitudinea cântărețului sunt impecabile. Cu dor de publicul său minunat, Fuego propune pe 30 noiembrie un concert extraordinar, un show ca la carte, cu o mulțime de surprize și șlagare binecunoscute.

Fanii artistului vor intra astfel într-o călătorie muzicală în care vor redescoperi ce înseamnă dragostea, vor reveni la valorile care le fac sufletul să vibreze, vor dansa și se vor bucura de un spectacol, vizual și auditiv, 100% live, în care solistul promite să-și răsfețe participanții cu o mulțime de istorii și piese de neuitat, pe care sigur le vor fredona împreună cu el. În cadrul interviului difuzat pe canalul de WOWnews și moderat de Cornelia Ionescu, Fuego a făcut o serie de dezvăluiri despre concertul de la Sala Palatului.

"De 15 ani umplu Sala Palatului de două ori pe an, asta este bucuria cea mai mare a unui artist.(...) Pe 30 noiembrie la ora 19:00, concertul se cheamă Fuego 30 pentru că fac 30 de ani de activitate și am zis să aduc puțină bucurie publicului meu. Vreau să spun că este o bucurie că organizatorii spun că sala e aproape dată, iar noi mai avem o lună până la concert.

Asta este bucuria mea să știu că oamenii vin și răspund invitației mele. Pe 1 decembrie pornim drum în turneul de colinde, anul acesta se cheamă "Am suflet de Crăciun", iar eu voi cânta cântecele mele așa cum i-am obișnuit pe oamenii mei.(...) O să fie câteva omagieri, o să-l omagiem pe Ion Dichiseanu pentru că l-am iubit foarte mult și am învățat foarte multe de la acest actor pe care l-am cunoscut foarte bine, eu eram în cercul lui de prieteni și am invitat-o pe Ioana Dichiseanu să cântăm un duet împreună, un cântec pe care îl cânta Ion Ioanei când o legăna pe brațe.
O să fie un moment frumos, nu dau mai multe din casă. Vom avea omagiere și pentru Mihaela Ronceanu pe care eu am divinizat-o, am iubit-o foarte mult, consider că Mihaela este un etalon pentru muzica noastră românească. Și ca o exclusivitate nu o să lipsească de pe scenă Mirabela, voi cânta în duet cu Mirabela câteva din piesele ei celebre. O să fie momente frumoase, desigur o să fie și cântecele mele de la debut până în zilele noastre.", 
a spus Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego.

Furgo va celebra 30 de ani de carieră artistică printr-un super concert la Sala Palatului.
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "O să zică babele că am luat-o razna”. Decizia radicală luată de Tudor Gheorghe. Maestrul se pregătește pentru o nouă serie de spectacole

Fuego, despre lecțiile pe care le-a învățat în ultimii ani: ”Oamenii se lovesc la orice pas”. Cum a reușit artistul să stea departe de toate scandalurile

Este unul dintre cei mai joviali artiști din industria muzicală și nu dă înapoi să spună exact ce are pe suflet.  Fuego a trecut de-a lungul anilor prin mai multe încercări, mai ales în domeniul muzical, însă a reușit să treacă peste toate cu fruntea sus. Artistul nu și-a pierdut speranța și a mers mai departe pe drumul său, fără să țină cont de părerile celor din jur. Fuego vorbește întotdeauna despre el cu modestie, chiar dacă este unul dintre cei mai importanți artiști autohtoni, și dezvăluie că a reușit să stea departe de lucrurile negative. Artistul spune că, de multe ori, libertatea de exprimare e înțeleasă greșit și că nu o dată tăcerea l-a salvat, cu atât mai mult cu cât nu este genul de persoană care să intre în polemici și impresii. 

Furgo va celebra 30 de ani de carieră artistică printr-un super concert la Sala Palatului.
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fuego, confesiuni emoționante despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale: „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor”

„Am învățat în ani că nu trebuie să mă încarc negativ, să-mi fac gânduri și să iau lucrurile ca atare. Zis și făcut! Mă țin departe de polemici și impresii. Mi se pare destul că oamenii se lovesc la orice pas, iar în prezent, cu atât mai mult, s-au divizat. Astfel că eu stau cu picioarele pe pământ. De fapt, asta mi-a și arătat pandemia, că trebuie să fiu ancorat în concret și trebuie să fiu atent la mine, în primul rând. Niciodată, dar niciodată pe lumea asta, nu am fost un egoist, nu am dat din coate doar pentru mine și nu am încercat să profit de cineva. Eu știu că așa trebuie să fiu, dar lumea de azi îmi arată contrariul. Și-atunci mă gândesc – oare nu-i mai bine ca ei?. Cred că viața e construită din răbdări și tăceri și din momente în care e foarte bine să cântărești ceva ce mai apoi îți poate schimba radical întreaga existență. Am trecut prin tot felul de momente în viața și cariera mea în care tăcerea m-a salvat și mi-a mai acordat o șansă sau mi-a oferit posibilitatea să învăț, ori scăpare dintr-o situație în care absolut sigur aș fi gafat și nu aș fi fost la înălțime maximă. Știu că trăim un trend în care ni se spune că orice iese pe gură e libertate de exprimare. Nu, greșit! Uneori mai ies și tâmpenii, și de foarte multe ori această libertate e înțeleasă eronat. Chiar nu se poate face și spune orice prin libertatea aparentă'  a spus Fuego.  

Citește continuarea aici!