- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Oana Roman, mesaj plin de emoție și durere: "1 an fără tine, mama! Mama mea a fost bună, mama mea nu a făcut rău niciodată nimănui, mama mea a fost un model și un exemplu"

În dimineața zilei de 23 februarie, Mioara Roman a murit la azilul din Snagov, locul unde își petrecuse ultimii ani, în grija personalului medical. Tragedia s-a petrecut în timpul somnului, un stop cardio-respirator survenind fără a mai putea fi intervenit de către medici. Moartea Mioarei Roman nu reprezintă doar pierderea unei mame și bunici iubite, ci și a unei femei care, în ciuda provocărilor vieții, lasă în urmă un exemplu de forță, demnitate și curaj.
”1 an fără tine, mama! Mama mea a fost bună, mama mea nu a făcut rău niciodată nimănui, mama mea a fost un model și un exemplu, mama mea a fost doamnă prin excelență, mama mea a iubit și a dăruit. Mama mea a plecat să îmi fie înger păzitor și îmi dă de acolo de sus mai mult decât am visat.
Citește și: Oana Roman, despre relația dintre fiica ei și Marius Elisei: „Nu s-au văzut din luna noiembrie”

Fiind un exemplu de demnitate, onoare și echilibru, Oana Roman a dezvăluit că va scrie o carte despre tot ce a făcut Mioara Roman pentru tinerii din țară
La un moment dat, Oana Roman a spus că mama ei a fost un om care a făcut foarte mult bine și că a botezat peste 50 de copii orfani. A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni, având o contribuție foarte importantă în ceea ce privește organizarea și salvarea sistemului de asistență socială pentru copiii din România.
„Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Cred că ea este bine. Eu și sora mea ne-am dus, înainte să o depunem la biserică, să ne luăm la revedere de la ea. Mi-a fost foarte frică de acel moment, dar ea a făcut ca acel moment să fie înălțător. Era atât de senină, de frumoasă, de împăcată și de luminoasă, încât, așa cum a spus și părintele când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă.

„Încă din anul 1990 a insistat să se înființeze, la nivelul Guvernului, un departament special, care să aibă grijă de copiii instituționalizați din România. Mama a vizitat zeci de cămine de copii din țară. Ce a văzut acolo a făcut-o să nu mai doarmă niciodată fără somnifere. Ea nu a mai putut să doarmă niciodată după ce a văzut în acele lagăre, pentru că erau precum niște lagăre. Ea a făcut ca aceste instituții să fie ajutate. Nu cred că a vorbit niciodată despre acest subiect. Apoi a început să ajute copiii care aveau nevoie de operații care nu se puteau face în România sau să-i ajute pe cei supradotați, care aveau nevoie de burse pentru a participa la olimpiade. În timpul slujbei de înmormântare, părintele Bogdan a povestit cum mama a venit cu peste 50 de copii orfani, pe care i-a botezat”, a mai spus Oana Roman.