• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

„Prin câte a trecut sora mea el vine așa”. Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Ce părere are Rinda Hartner despre decizia lui Rocco Sedano?

Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei
Rocco Sedano îi va fi alături fiicei lui la înmormântarea Ronei Hartner [Sursa foto: Facebook]
Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Iată de ce nu este de acord Rinda Hartner cu decizia lui Rocco Sedano, precum și care este relația lui cu Rita Sumalya.

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, 1 decembrie 2023, la Cimitirul Bellu Catolic, moment în care cei care au îndrăgit-o și i-au apreciat modul de a juca, precum și pofta de viață molipsitoare îi pot aduce un ultim omagiu regretatei artiste. Deși cântăreața s-a stins din viață în Franța, aceasta va fi adusă înapoi în România și va fi condusă pe ultimul drum în orașul în care s-a născut și a copilărit. Se pare că printre cei prezenți la înmormântare va fi și primul soț al Ronei Hartner, Rocco Sedano, care a luat legătura cu sora artistei și a anunțat că vrea să participe pentru a-i fi alături fiicei lor, Rita

Sumalya. Iată de ce Rinda Hartner nu este de acord cu decizia lui Rocco Sedano. 

Citește și: Rona Hartner, umilită de Primăria Capitalei! Regretata artistă s-a stins din viață înainte să-și încheie lupta în instanță pentru moștenirea tatălui

Va fi prezent sau nu la înmormântarea Ronei Hartner primul ei soț?
Rona Hartner va fi înmormântată vineri, pe 1 decembrie[Sursa foto: Facebook]

Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, va fi prezent la înmormântarea de pe 1 decembrie

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după o îndelungată suferință provocată de boala cruntă cu care a fost diagnosticată.

Deși a sperat până în ultima clipă că va învinge cancerul și de data aceasta, artista a părăsit această lume cu zâmbetul pe buze, lăsând în urmă o fiica de 15 ani și o familie îndurerată. Rinda Hartner a fost cea care a dat vestea tristă în mediul online, iar ulterior a făcut o serie de dezvăluiri despre înmormântarea care va avea loc pe 1 decembrie.

Rocco Sedano a luat legătura cu Rinda Hartner pentru a participa la înmormântarea Ronei
Rocco Sedano, alături de fiica lui și a Ronei Hartner[Sursa foto: Facebook]

Sora Ronei Hartner a precizat că primul soț al artistei, Rocco Sedano, a luat legătura cu ea și a anunțat că vrea să ia parte la înmormântare pentru a-i fi alături fiicei lor, Rita Sumalya, în

vârstă de 15 ani. Având în vedere că bărbatul nu i-a fost alături fostei soții și copilului pe care îl au împreună de-a lungul anilor, Rinda Hartner spune că nu înțelege de ce vrea să își facă brusc apariția.

A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui.

I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el. ”, a declarat Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

De ce nu este de acord Rinda Hartner cu apariția lui Rocco Sedano la înmormântarea Ronei?
Rita Sumalya, fiica lui Rocco Sedano și a Ronei Hartner[Sursa foto: Captură YouTube]

Rinda Hartner a povestit și despre nepoata ei, Rita Sumalya, care este foarte afectată de pierderea mamei. Cele două aveau o relație foarte apropiată, însă acum adolescenta a rămas în grija surorii și a familiei Ronei Hartner.

Mai mult chiar, Rinda Hartner a dezvăluit că nici fiica Ronei nu este prea încântată că tatăl ei își va face apariția la înmormântare.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai precizat sora regretatei actrițe.

Citește și: Care a fost ultimul lucru cerut de Rona Hartner, chiar înainte să moară: „Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată!”

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner?

Deși Rona Hartner se mândrește cu o carieră bogată în interpretări memorabile, fiind apreciată de mii de oameni, în plan personal aceasta nu a avut deloc noroc în dragoste. Viața a pus-o la multe încercări pe îndrăgita actriță, astfel că a trecut prin două divorțuri, trei tentative de suicid și a fost acuzată că ar fi avut o relație cu președintele Emil Constantinescu, după ce a dansat pentru acesta. Rocco Sedano a fost primul soț al Ronei Hartner, pe care l-a cunoscut în 2007, fiind cel care a făcut-o mamă pentru prima dată. Ulterior, artista a trăit o scurtă poveste de dragoste și cu Herve Camilleri, de care a divorțat în urmă cu doi ani. 

Rona Hartner și Rocco Sedano s-au cunoscut în 2007, iar un an mai târziu au decis să o ia pe drumuri separate, după ce fiica lor, Rita Sumalya a venit pe lume. În trecut, actrița mărturisea că iubitul ei, dansator de profesie, era destul de gelos și ar fi refuzat să se căsătorească religios cu ea, motiv pentru care au decis să se despartă. 

„Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei.  Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, a declarat atunci Rona Hartner.