Puya a împărtășit cu urmăritorii din mediul online noi imagini din gospodăria sa. După ce și-a făcut o seră la casa de la țară, artistul s-a apucat să își amenajeze și o livadă. Chiar dacă este pasionat de muzică în continuare, artistul povestea în urmă cu ceva timp că îi place să renoveze case în stil tradițional.
Puya s-a reapucat de treabă la casa de la țară odată cu venirea primăverii.
„Dacă tot a venit primăvara, m-am reapucat de treabă, la casa Puymici.
N-am mai fost de mult pe aici pentru că am tot avut treabă. L-am lăsat pe unchiul să se ocupe. Am început însă treaba acum, am luat niște copăcei, plantăm, facem o livadă. Punem ceapă, mazăre, usturoi românesc. Am făcut și o seră mare aici. Am fost la Vidra și am luat răsaduri de roșii, soiuri de astea românești (Grasa românească) și de Buzău și pătrunjel. Astea nu le găsești prin supermarket, acolo sunt interzise astea românești. Eu credeam că se interzic doar piesele rap, dar acum se interzic și roșiile românești”, a mai spus Puya, potrivit viva.ro.
Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți sa devină părinți cât mai repede: "Doamne-ajută să fie totul bine!"
Puya și-a achiziționat mai multe case, pe care își propune să le renoveze în stil tradițional. În prezent, artistul locuiește într-o vilă din cartierul Sălăjan, însă are o casă în apropierea Bucureștiului, la Fundulea, și una la Hunedoara.
„Mi-a cam dat cu construcții… Mi-am făcut casă la Cernica, în regim propriu, cum am putut, apoi am vândut-o. După aceea, mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă. M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai găsești așa ceva.
Ar fi păcat să fie dărâmate casele alea tradiționale. Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară”, a explicat Puya, invitat în podcastul lui Mihai Morar.