Ramona Bădescu, una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor, a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat. La frumoasa vârstă de 55 de ani, actrița arată impecabil și reușește să atragă toate privirile la fiecare apariție. Ea recunoaște că are grijă la alimentația ei și face sport regulat pentru a se menține în formă. Iată declarațiile vedetei.
Ramona Bădescu acordă o atenție deosebită felului în care arată. Actrița are câteva reguli simple de la care nu se abate și reușește să arate impecabil la fiecare apariție.
Vedeta a explicat că are grijă întotdeauna să aibă pielea hidratată. De asemenea, ea își începe ziua cu un suc de rodie sau alte fructe de sezon. „Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată.
Ramona Bădescu nu este atentă doar la alimentația ei, ci și a fiului ei, în vârstă de 4 ani și jumătate, Ignazio Cali. Actrița susține că l-a învățat de mic să mănânce sănătos, ea fiind singura care i-a găstit până acum. De asemenea, vedeta se consideră norocoasă, deoarece are o grădină mică în apropiere de Roma, de unde poate să ia diferite fructe și legume bio.
„Mă consider o femeie bogată nu pentru că am bijuterii și lucruri de valoare ci pentru că am un teren mic lângă Roma de unde iau produse bio de sezon, acum sunt căpșuni, am pus castraveciori, roșii, ridichii, ceapă, usturoi, zarzavaturi cu care i-am gătit lui Ignazio de când era mic și a crescut de mic cu plăcerea de a mânca zarzavaturi și fructe. Nu i-am dat niciodată ceva pasat la borcan sau mâncare semi preparată din comerț. I-am gătit întotdeauna eu, nici măcar bona, este important pentru copiii mici să îi îndrumi spre o alimentatie bună, să introduci încet-încet câte un ou. Îmi aduc aminte că unul dintre alimentele folosite mult pentru el în mâncare, pe lângă morcov, ceapă, usturoi, țelină, a fost dovleacul, care este foarte hrănitor pentru copii și ușor de digerat. Ignazio are acum 4 ani jumate și 23 de kilograme”, a mai povestit Ramona Bădescu .