DJ-ii Impuls

Ștefan Coroian

Ștefan Coroian, realizatorul „Uzina de Dume”, face parte din echipa Radio Impuls de 14 ani. Radio Impuls pentru el înseamnă „14 ani de bucurii și încercari, după o `joacă` zilnică de dimineața până aproape de seara”. Ștefan este de părere că merită să ascultați Radio Impuls „pentru zile mai bune, mai vesele și pentru că au prieteni la Radio Impuls. Foarte important!”

Ștefan și-a dorit enorm să facă radio, încă de pe vremea când avea doar 12 ani, iar acum își trăiește visul din adolescență. 

Ștefan Coroian își amintește emoționat care au fost primele cuvinte spuse prima dată în direct, la radio, la început de carieră: „Bun găsit tuturor. Avem un nou Radio la Cluj, CD Radio, viitorul numar Unu’. (Așa a fost)” 

Pentru Ștefan, experința la radio nu a fost lipsită de întâmplări amuzante. 

„Acum 18 ani i-am urat `La multi ani!` unui ascultător care împlinise vârsta de 2 ore și am vorbit în direct cu bucuroasa și vlăguita Mama, care era pe patul maternității. După 18 ani, toată familia a venit la Radio cu un tort mare, dar si cu o casetă BASF de pe care ne-au redat înregistrarea de atunci. Am avut și cereri în casatorie, în direct, fetele au spus `DA`, printre lacrimi, și noi am răsuflat ușurați”

Mesajul lui Ștefan Coroian pentru ascultătorii Radio Impuls 

Vă mulțumim pentru extraordinara susținere. Sunteți mai tari decât noi. Tineți-o tot asa!