Stiri mondene

Camila Cabello și Shawn Mendes, mai îndrăgostiți ca niciodată după ce zvonurile spuneau că s-au despărțit

Camila Cabello și Shawn Mendes
Camila Cabello și Shawn Mendes [Sursa foto: Instagram]
Camila Cabello și Shawn Mendes formează un cuplu de ceva vreme, iar gurile rele suspectau că cei doi nu ar mai fi împreună de câteva luni.

În luna august Camila Cabello și Shawn Mendes au decis să ia o pauză și să se focuseze pe carierele lor, dar asta nu înseamnă că s-au despărțit definitiv. După ce s-a zvonit că cei doi și-au spus „ADIO”, artista a dezvăluit că este mai îndrăgostită ca oricând. De fapt, după pauza pe care și-au propus-o, cei doi sunt mult mai apropiați ca înainte.

Shawn Mendes se pregătește de lansarea unui nou album în decembrie 2020, iar o despărțire nu ar face altceva decât  să îi dea planurile peste cap.

Însă acest lucru nu este posibil pentru că cei doi au fost surprinși împreună. În plus, artista a confirmat printr-o postare de pe Instagram că încă este într-o relație cu Shawn Mendes.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

the world could use some magic, beauty, and Wonder always, but especially right now. @shawnmendes what a gorgeous gift to the world. He’s crafted this album with every last bit of his soul, his spirit, and his essence with the purest of intentions. My love, I’m so proud of the person you are and I’m so excited for people to see and hear your heart. ❤️

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Camila Cabello și Shawn Mendes au negat foarte multă vreme relația lor 

Camila Cabello și Shawn Mendes sunt prieteni de foarte multă vreme și au colaborat împreună pentru diferite piese. Cei doi au foarte multe lucruri în comun, în special muzica. În 2014, cei doi au pornit într-un tur cu Austin Mahone și au colaborat la single-ul din 2015: „Știu ce ai făcut vara trecută”. În ciuda aparențelor, chiar dacă cei doi și-au promovat prima melodie împreună, au negat faptul că ar avea o relație. La fel au procedat și când au fost invitați în cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden” în 2015. Cei doi artiști au negat că ar avea o relație, dar cu toate acestea, Mendes a făcut câteva glume care induceau faptul că o place pe Camila Cabello. 

„De fiecare dată când încerc să fac o mișcare, ea mă îndepărtează”, glumește Mendes. În timp ce Cabello i-a dat replica: „El mă numește `Copil`”.

Dar așa cum știm cu toții, cele mai frumoase relații se nasc din prietenii strânse, astfel că în săptămâna în care cei doi artiști au lansat celebra melodie „Senorita”, ziarele internaționale dezvăluiau că s-a despărțit de iubitul ei, Matthew Hussey, după un an de relație.

Coincidență sau nu, cei doi au început să fie din ce în ce mai apropiați, Camila Cabello participând la unul dintre concertele susținute de Shawn Mendes. Câteva zile mai târziu, cei doi au fost văzuți îmbrățișându-se și ținându-se de mână.

Astfel, după o perioadă în care cei doi nu au mai fost văzuți împreună gurile rele au început să suspecteze că cei doi s-au despărțit.