Stiri mondene

Justin Bieber și Hailey, pictorial de sensație în revista Vogue

Justin Bieber și Hailey, pictorial de sensație în revista Vogue
Justin Bieber și Hailey au realizat un pictorial de senzație în revista Vogue, la celebrarea a doi ani de căsătorie.

Hailey și Justin Bieber au fotografiat pentru cel mai număr al revistei Vogue Italia, cei doi fiind chiar pe coperta celebrei reviste de modă. 

Justin Bieber și Hailey, pictorial sexy în memoria lui Helmut Newton 

Cadrele cu cei doi îndrăgostiți sunt extrem de hot, în fotografia de pe copertă Hailey fiind îmbrăcată într-o rochie neagră din latex, de la Yves Saint Laurent, iar Justin apare la bustul gol, ținând-o în brațe pe soția sa.

Pictorialul sexy al celor doi soți marchează și un eveniment special din viața lor, și anume, doi ani de căsnicie. Însă, numărul de această lună al revistei este un omagiu pentru Helmut Newton, un cunoscut fotograf de fashion, care s-a născut în urmă cu 100 de ani.

Fotografiile cu celebrul cuplu de îndrăgostiți reprezintă un omagiu adus lui Helmut, pentru dragostea pe care acesta i-a purtat-o soției sale, June.

Justin Bieber și Hailey Baldwin au început o frumoasă poveste de dragoste în 2016, însă s-au despărțit la scurt timp. Doi ani mai târziu, în luna mai, cei doi au decis să-și mai dea o șansă și au reluat relația. În septembrie 2018, cei doi și-au unit destinele la New York.

Anul trecut, tot în luna septembrie cuplul de îndrăgostiți a organizat și nunta mult așteptată de fani la care au participat o mulțime de vedete, printre care și surorile Jenner.