Stiri mondene

Managerul lui Ed Sheeran, despre momentul în care Prințesa Beatrice i-a tăiat fața cu sabia artistului

Ed Sheeran
Ed Sheeran [Sursa foto: Instagram]
Managerul lui Ed Sheeran, Stuart Camp, a vorbit pentru prima dată de accidentul cu Prințesa Beatrice, când i-a tăiat fața cu sabia din greșeală.

Managerul lui Ed Sheeran a vorbit în cadrul unei emisiuni despre un incident de la o petrecere din 2016. Prințesa Beatrice a vrut să facă o glumă cu o sabie și l-a tăiat pe Ed Sheeran din greșeală, pe față. Artistul nu a vorbit niciodată public despre acest incident, potrivit Daily Mail.

Oaspeții de la Royal Lodge din Windsor, Berkshire- casa prințului Andrew- au rămas uimiți când Beatrice a lovit accidental Sheeran cu sabia, a informat The Sun.

Potrivit celor prezenți la petrecerea la care se afla atât artistul cât și managerul, invitații au început să vorbească despre cavalerism. Așa că au încercat să reproducă anumite acțiuni ale cavalerilor. Prințesa a luat o sabie de pe perete și l-a lovit din greșeală pe artist în timp ce el era în spatele ei, iar ea s-a întors dintr-o dată spre el.

Ed Sheeran nu a simțit că a fost tăiat, dar a ajuns la spital pentru tratament 

Ed Sheeran a declarat că nici nu și-a dat seama că a fost tăiat, până când și-a văzut cămașa plină de sânge. Artistul a fost dus la spitalul Epsom din Surrey pentru a primi tratament pentru rana aflată chiar sub ochiul drept.

Ed Sheeran
Ed Sheeran[Sursa foto: Instagram]

„Oh, ar trebui să minți și să spui că nu era ea și să spui că era altcineva. Am spus, ei bine, nu spunem nimănui nimic.”, a declarat managerul lui Ed Sheeran, potrivit Daily Mail.

Camp a jignit-o pe Prințesa Beatrice, spunând că el și artistul nu au mai ținut legătura cu ea de la acel incident.

„Eu nu mint doar pentru că cineva este un idiot. Pentru că ei s-au gândit că vor consuma mai multă băutură și vor scoate o sabie de pe perete”, a mai spus managerul lui Ed Sherran.

Chiar și așa, incidentul neplăcut nu l-a împiedicat pe artist în a mai petrece timp cu veriștul Prințesei Beatrice, Prințul Harry.