Stiri

Mariah Carey pregătește o nouă piesă de Crăciun?!

 Mariah Carey pregătește o nouă piesă de Crăciun?!
După legendarul „All I want for Christmas is you” se pare că Mariah Carey se pregătește să lanseze o nouă melodie de Crăciun. Cel puțin, așa spun zvonurile.

Mariah Carey și-a pus fanii pe jar după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu trei scaune a unor regizori de platou de filmare cu inițialele: "AG", "MC" şi "JH". Mariah Carey nu a scris nimic în postare în afară de un emoji cu un brad de Crăciun, ceea ce i-a făcut să creadă pe cei mai mulți dintre fani că este vorba despre un nou cântec de Crăciun asemenea celui care a făcut valuri an la rând: „All I want for Christmas is you”. 

Mariah Carey, piesă de Crăciun în colaborare cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson? 

După ce artista le-a dat de gândit fanilor ei din mediul online, cei mai mulți dintre ei au început să speculeze că ar fi vorba de o colaborare cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson. De altfel, alții spun că ar fi vorba despre actorul Andrew Garfield din "The Amazing Spider-Man" în vreme ce JH ar putea fi Jonah Hill din "Wolf of Wall Street" şi "Moneyball", potrivit inițialelor de pe cele două scaune pe care artista le-a fotografiat și le-a și postat pe Twitter.

În luna august a acestui an, The Hollywood Reporter anunța că Mariah Carey va colabora cu Apple TV+ pentru un titlu special de vacanță numit „Crăciunul Magic al Mariahei Carey”, descris ca fiind un show inovator. O combinație dintre muzică, dans și animație care vor forma o poveste încântătoare care va reuni lumea, potrivit Today.com.