- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Marius Moga a cunoscut succesul încă de la 21 de ani. Numele său a devenit cunoscut publicului larg în special datorită trupei Morandi, proiect creat alături de colegul său, Randi (Andrei Ropcea). De-a lungul anilor, Marius Moga a produs hit după hit devenind unul dintre cei mai de renume artiști din România, însă și succesul are prețul său, iar artistul o știe cel mai bine.
Invitat în cadrul unui podcast, Marius Moga a făcut dezvăluiri despre parcursul său profesional și despre unele obstacole cu care a trebuit să se confrunte atunci când a cunoscut faima.
„Eu nu sunt bun cu mine (…). Vreau să zic că eu am considerat întotdeauna că prima piesă pe care am avut-o No. 1 a fost, de fapt, cea mai slabă și anume, „Ți-am promis”, de la Akcent. Motivul pentru care am făcut asta este că atunci când faci multe piese, te apucă un sindrom al impostorului și ai impresia că o faci prea ușor (…), dar de fapt nu e aia.
Marius Moga: „ E un sindrom al impostorului pe care îl simte orice om are face un lucru bine și ușor ”
În continuare, producătorul le-a dezvăluit fanilor că psihologul a reușit să îi deschidă ochii și să-l facă să vadă situația așa cum e în realitate. Marius Moga este de părere că sunt mulți oameni de succes și nu au auzit niciodată expresia ”muncește”.
„ Doamna psiholog m-a întrebat de ce ar vrea să vină toți la mine să mă caute dacă nu aș avea ce le trebuie.
Și i-am spus că mi se pare că o fac prea ușor, iar alții se chinuie mai mult. Și rămâne treaba lor dacă se chinuie mai mult. E un sindrom al impostorului pe care îl simte orice om care face un lucru bine și ușor. Sunt mulți oameni care suferă din chestia asta (…) oameni mari, de succes nu le-a spus nimeni niciodată că expresia muncește, că dacă muncești, o să ai nu este așa.