• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Seriale și filme Netflix februarie 2022: Cele mai noi filme și seriale

 Seriale Netflix februarie 2022
Seriale Netflix februarie 2022
Februarie 2022 iti aduce filmele și serialele mult asteptate. Iata ce poti vedea nou pe Netflix luna viitoare. Nu ai timp să te plictisești.

Ultima lună de iarnă te ține în fata televizorului. Netflix a pregătit multe suprize pentru tine și vei avea cu ce să-ți ocupi timpul atunci când ai chef doar să lenevești în casă. 

Seriale și filme Netflix februarie 2022. Vezi trailere aici 

THE CUPHEAD SHOW!

Această comedie bazată pe personaje urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale precautului, dar influențabilului său frate, Mugman.

Susținându-se mereu unul pe celălalt, cei doi își petrec timpul la incredibila lor casă de pe Insulele Călimara. Noul serial va dezvolta personajele și universul Cuphead folosind tehnici de animație inspirate din desenele animate clasice, create de studioul Fleischer în anii '30. CJ Kettler se va ocupa de producția executivă din partea companiei King Features, alături de creatorii Chad și Jared Moldenhauer de la Studio MDHR. Serialul va fi produs de Netflix Animation și îl are ca producător executiv pe Dave Wasson (scurtmetrajele Mickey Mouse), distins cu premiile Emmy și Annie.
Cosmo Segurson (Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică) va avea rolul de coproducător executiv.

SUNTEM MORȚI CU TOȚII

Suntem morți cu toții este povestea unor oameni blocați într-un liceu în care se răspândește un virus al zombilor și a celor care încearcă să-i salveze în timp ce cu toții trec prin tot felul de situații-limită, pline de surprize.

FIRST KILL

Când sosește vremea să ucidă pentru prima dată pentru a-și putea ocupa locul în cadrul unei puternice familii de vampiri, Juliette (Sarah Catherine Hook) pune ochii pe Calliope (Imani Lewis), o fată proaspăt sosită în oraș. Însă, spre surpriza ei, Calliope este vânător de vampiri și face parte dintr-o vestită familie care se ocupă cu așa ceva. Amândouă descoperă că nu este ușor să ucizi și că, din păcate, este mult prea ușor să cazi victimă.

Felicia D. Henderson (Marvel: Justițiarul, Empire, Gossip Girl: Intrigi la New York, Soul Food) este scenarista, realizatoarea și producătoarea executivă a serialului First Kill, bazat pe o nuvelă a autoarei de succes New York Times Victoria „V. E.” Schwab, care este, de asemenea, scenaristă și producătoare executivă a serialului. Emma Roberts și Karah Preiss au rolul de producătoare executive din partea companiei Belletrist Productions.

RESIDENT EVIL

Resident Evil este un serial live-action care va spune o nouă poveste desprinsă din legendara franciză de jocuri video a companiei Capcom.

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Cu Lance Reddick în rolul lui Albert Wesker, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph și Paola Nuñez.

THE TINDER SWINDLER (Escrocul de pe Tinder)

Pozând online în sofisticat mogul al diamantelor, a cucerit femei de la care a reușit să obțină milioane de dolari. Acum, o parte dintre victime plănuiesc să se răzbune.

LOOOP LAPETA (O buclă nesfârșită)

Iubitul lui Savi a pierdut banii unui mafiot. Una după alta, încercările fetei de a salva situația se termină cu un eșec, iar timpul nu este de partea ei.

Citeste si: Brad Pitt iubește din nou?! Actorul a fost surprins cu cântăreața suedeză Lykke Li: „Și-au ținut relația secretă atât de ușor pentru că sunt vecini”

THROUGH MY WINDOW

Pasiunea lui Raquel pentru vecinul ei capătă o nouă formă când sentimentele devin reciproce în ciuda obiecțiilor familiei lui.

CHILD OF KAMAIRI MONTH

La un an după ce-și pierde mama, o fetiță află că trebuie să traverseze Japonia pentru a merge la reuniunea anuală a zeilor din ținutul sacru Izumo.

THE PRIVILEGE

În timp ce cercetează o serie de evenimente supranaturale, un adolescent bogat și prietenii lui dintr-o școală privată de elită descoperă o conspirație întunecată.

INTO THE WIND

Într-o vacanță pe litoral, o studentă la medicină se îndrăgostește de un surfist, dar prietenii și familiile lor nu sunt de acord cu relația.

ANNE+ THE FILM

Sub presiunea de a-și termina romanul și de a se muta în Montreal datorită relației în care se află, o tânără lesbiană din Amsterdam încearcă să afle ce vrea de la viață.

BIGBUG

Androizi bucătari, securitate cu drone, roboți conducători. În această comedie SF, viitorul e luminos, până când apar fisurile și începe revolta inteligenței artificiale.

LOVE AND LEASHEZ

Suferința în dragoste n-a fost niciodată mai plăcută pentru doi colegi de serviciu care devin parteneri de bunăvoie într-o joacă de-a iubirea și durerea.

Citeste si: Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră! Ce spune actorul despre rolul care i-a adus popularitate: „A fost greu! Stări de anxietate și depresie”

LOVE TACTICS

Pariind pe tactici neobișnuite, o bloggeriță de modă și un director de publicitate care nu cred în iubire încearcă să se determine unul pe celălalt să se îndrăgostească.

TALL GIRL 2

Jodi își vede visul cu ochii: obține rolul principal în musicalul școlii. Dar stresul îi dă peste cap încrederea și relația.

 

HEAR SHOT

În acest scurtmetraj, adolescenții Nikki și Sam se iubesc și își planifică viitorul împreună, însă trecutul periculos al lui Nikki amenință să distrugă tot.