- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Elon Musk, noul proprietar al Twitter, pregătește o taxă pe platformă. Ce sumă ar urma să plătească utilizatorii pe lună
Imediat după ce a cumpărat Twitter, Elon Musk a și început schimbările. Miliardarul plănuiește chiar să introducă o taxă de 20 de dolari pentru unii utilizatori ai rețelei sociale. Dacă angajaţii nu îşi respectă termenul pentru implementarea funcţiei de plată, vor fi concediaţi de noul şef al platformei.
În lunile premergătoare achiziției, Elon Musk a precizat că a vrut să modernizeze modul în care Twitter verifică conturile și gestionează roboții. „Întregul proces de verificare este în curs de modernizare chiar acum”, a scris duminică miliardarul pe Twitter.
El a făcut, de asemenea, un sondaj lansat luni dimineață pe Twitter în care îi întreba pe utilizatori cât ar plăti pe lună pentru o bifă albastră: 5 dolari; 10 dolari; 15 dolari; sau „nu ar plăti ”. Sondajul a fost creat de investitorul în tehnologie Jason Calacanis, un asociat al lui Musk, care face parte din echipa adusă de multimiliardar.
How much would you pay to be verified & get a blue check mark on Twitter?
—[email protected] (@Jason) October 31, 2022
Elon Musk vrea să pună taxă pe Twitter
Twitter Blue, abonamentul opțional al companiei, care oferă acces la caracteristici suplimentare, dar și faimoasa bifă albastră, ce stă mărturie a unui cont verificat, ar urma să se scumpească de la 4,99 de dolari pe lună la 19,99 de dolari.
De asemenea, utilizatorii care nu plătesc abonamentul vor pierde insignele de verificare. Elon Musk conduce o operaţiune împotriva utilizatorilor care fac spam sau care deţin conturi false pe Twitter. Facebook nu cere bani, dar în schimb cere date confidenţiale- fotografii cu acte de identitate, numărul de telefon, numele real şi poze reale de profil de la utilizatori.
“Confirmarea faptului că încerci să accesezi un cont care-ţi aparţine: securitatea ta este importantă pentru noi. Solicităm un document de identitate pentru a nu permite nimănui să-ţi acceseze contul, cu excepţia ta.
Confirmarea numelui tău: le cerem tuturor utilizatorilor de pe Facebook să-şi folosească numele din viaţa reală. Această măsură contribuie la protejarea ta şi a comunităţii noastre împotriva cazurilor de preluare de identitate. Utilizatorilor li se poate solicita să-şi confirme identitatea pentru a preveni abuzurile precum înşelătoriile, phishingul şi influenţa politică străină”.