- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
NerveGear, dispozitivul care te ucide în momentul în care mori într-un joc. Cine l-a inventat: „Ridici imediat miza la nivelul maxim”
Palmer Luckey este un inventator celebru și controversat, în vârstă 30 de ani. El este fondatorul Oculus, companie care producea ochelari de realitate virtuală (VR) și care a fost cumpărată de Facebook. Palmer Luckey a devenit cunoscut publicului și a atras multă atenție negativă după ce s-a aflat că a finanțat un grup care făcea parte din campania electorală a lui Donald Trump, înainte de alegerile prezidențiale din anul 2016.
Inventatorul a surprins pe toată lumea cu ultimele sale declarații.
„Ridici imediat miza la nivelul maxim și forțezi oamenii să regândească fundamental modul în care interacționează cu lumea virtuală și cu jucătorii din interiorul ei”, a scris fondatorul Oculus, în blog-ul său.
Lackey a mai adăugat că jocul ar arăta cât mai real, iar consecințele se vor simți atât în lumea virtuală, cât și cea reală. „Grafica superioară ar putea face un joc să arate mai real, dar numai pericolul unor consecințe serioase poate face ca un joc să pară real pentru tine și pentru orice altă persoană din joc”, a mai scris Lackey.
Dispozitivul inventat de Lackey vine echipat cu trei module cu încărcătura explozivă
Palmer Luckey a explicat și modul în care acest gadget te poate ucide dacă mori în joc. Dispozitivul vine echipat cu trei module cu încărcătura explozivă așezate deasupra vizorului, iar încărcătura poate fi programată să se dezlănțuie când personajul tău e ucis în jocurile de pe computer, distrugând imediat creierul.
Citește și: Netflix anunță noi jocuri Stranger Things: Stranger Things: Puzzle Tales și Stranger Things VR
Bărbatul a mărturisit că ochelarii VR pe care i-a conceput sunt doar un model de prezentare și nu pot fi cumpărați. Mai mult decât atât, el nu a testat dispozitivul deoarece există „o varietate uriașă de erori care ar putea avea loc și care l-ar omorî pe utilizator la momentul nepotrivit” în starea în care se află sistemul în acest moment.
„La momentul acesta, este doar o piesă de artă pentru birou”, a adăugat Lackey.