• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului
Evenimente februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
În februarie, românii sunt așteptați la unele dintre cele mai așteptate concerte și festivaluri, cu multă distracție și muzică bună. Iată lista completă.

Avem în faţă un an plin de evenimente la care sunt anunţate nume mari ale muzicii, dar şi cei mai cunoscuţi DJ ai lumii. Însă până când vom putea participa la toate aceste spectacole, în luna februarie ne așteaptă multă energie și muzică bună la concertele și festivalurile din Capitală. Lista de spectacole se deschide cu Marius Mihalache  și va continua cu o mulțime de artiști cunoscuți, iar luna o vom încheia cu Mihai Mărgineanu și Corul Madrigal. 

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului
Evenimente februarie 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Shine Festival 2023. Vezi când și unde are loc festivalul, care revine după o pauză de 5 ani

Lista completă a celor mai așteptate concerte și festivaluri din februarie 2023 

Vineri, 3 februarie 

Marius Mihalache Back to swing

Dacă muzica este limbajul universal al iubirii, melodiile interpretate de Marius Mihalache în showul “back to swing” sunt cele mai frumoase declarații de dragoste. Vineri,

3 februarie, la 14th Lane se încing și țambalul, și grătarul, pentru că până și dragostea de muzică trece prin stomac.

Trupa Cortex

Când spui Cortex spui trăire, de la old-school, la tot ce înseamnă contemporan. Nu e doar un act muzical, ci o întreagă experiență, pentru că aduc în fața noastră o fuziune de rock, pop-rock, blues, funk și multe altele.

Sâmbătă, 4 februarie 

Freestay@ 14th Lane

De ce să stai afară, la frig, când poți să stai înauntru, la un show Freestay? De ce să stai acasă într-o zi de sâmbătă, cum e 4 februarie, când poți veni la 14th Lane să-l auzi pe Florin Ristei cântând cu trupa, să te bucuri de meniul nostru special și să ciocnești un pahar de vin cu prietenii?

Bedda Band

Pe 4 februarie, distracția e garantată de Bedda Band, iar organizatorii asigură tuturor că vor pleca cu un suflu nou și multă energie!

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului
Evenimente februarie 2023[Sursa foto: Instagram]

Vineri, 10 februarie 

Nikolaos Papadopoulos

“Elefteria” este acea stare de spirit pe care o ai când te distrezi de toți banii. Tot ce știm e că vineri, 10 februarie, Nikos Papadopoulos vine în 14th Lane pentru a da o definiție nouă distracției, una plină de muzică tradițională grecească.

Sâmbătă, 11 februarie

Trupa Friends

Pe 11 februarie, ciocnim în cinstea prieteniilor de durată și îi ascultăm LIVE pe energicii de la Friends.

Marți, 14 februarie 

Seara de fado si tango cu Iulian Bolog si Gabriel Marc

Café concert este o metafora; este imbratisarea dintre muzica clasica si contemporaneitate. Va propunem un cadou cultural inedit, menit sa ne aseze intr-o atmosfera calda. Repertoriul este conceput ca un periplu cultural dedicat celor mai rafinate gusturi.

Valentine’s Night at the Palace with Catalin Milea- Chocolate, Jazz & Roses!

Teatrul Godot în colaborare cu revista Jazz Compas vă invită să savurați o seară delicioasă în care jazz-ul, ciocolata și trandafirii sunt principalele ingrediente: Chocolate, Jazz & Roses! Protagonistul serii, saxofonistul Cătălin Milea alături de invitații săi, vă așteaptă la Palatul Bragadiru să marcați acest moment într-o atmosferă intimă, rafinată și elegantă.

Ad Libitum Voices

Patru voci spectaculoase te așteaptă la 14th LANE în ziua iubirii! Ad Libitum s-au pregătit cu un show special în care te vor face să vibrezi la muzică din diferite stiluri, dar impecabil interpretate. Vocile artiștilor reușesc să spună povești emoționante, să te facă să visezi și să te bucuri de magia muzicii live de calitate. 

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului
Evenimente februarie 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Înconjurul lumii în 365 de zile cu INNA

Joi, 16 februarie 

Ruffinaments Sessions. Guest HANI (Cluj)

DJ-ul clujean scoate electrizează mulțimea cu beat-uri electro și broken-beats serioase, cu un sunet de înaltă calitate care este perfect pentru ringurile de dans underground. Acesta va fi acompaniat de la DJ Ruffinaments, Norbest și Blanilla.

Vineri, 17 februarie

Diana Matei & Taraful Cleante

Sâmbătă, 03 decembrie petrecem o seară de neuitat alături de Diana Matei și Taraful Cleante. Și pentru ca muzica bună din acea seară să meargă direct la inimioară, o stropim cu vin și bunătăți din plin.

Trupa Altceva

Voci inconfundabile și cel mai tare show laser pe care l-ai văzut, da, sunt chiar ei, Trupa Altceva. Sunteți așteptați pe 17 Februarie, pentru o seară de party ca la carte, cu toți prietenii aproape și pahare mereu pline.

Sâmbătă, 18 februarie

Naidin Adrian, Ionut Micu si Eugen Amarandei Tari ca Piatra

Adrian Naidin, alături de al său violoncel rebel, face punte între jazz și rock, între influențele etno și cele clasice, și vine la 14th Lane acompaniat de Ionuț Micu la tobe și Eugen Amarandei la contrabas pentru a susține un spectacol eveniment. 

The Humans

Data de 18 februarie ne aduce pe toți la o petrecere în toată regula! Se anunță o seară de pomină în compania lui The Humans, așa că ia-ți toată gașca și hai să petreceți până în zorii zile. 

Evenimente februarie 2023: Cele mai importante concerte și festivaluri din a doua lună a anului
Evenimente februarie 2023[Sursa foto: Instagram]

Vineri, 24 februarie

Taraful Ionel Tudorache

Dacă vrei să afli cu ce se mănâncă lăutăria adevărată, Ionel Tudorache te va duce într-o călătorie în timp până în epoca de glorie a lăutăriei.

Freestay in Beluga

Pe 24 februarie ne bucurăm de muzică LIVE cu Freestay și de băuturile special mixate de Căpitan.

Mihai Margineanu

Nimic nu se compară cu o dragoste rurală. Și nimic nu se compară cu o seară petrecută în compania lui Mihai Mărgineanu și a cântecelor lui ghidușe. Sâmbătă, 25 februarie, 14th Lane te invită la un spectacol pe placul tuturor. Acordurile muzicale, dar și acordurile între subiect și predicat, vor fi livrate de inegalabilul Mihai Mărgineanu.

Marți, 24 februarie

Corul Madrigal – Spectacol Extraordinar Gala Madrigal 60

Marți, 28 februarie 2023, ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” susține Spectacol Extraordinar „Gala Madrigal 60” la Teatrul Național București. Prin muzică și artă, celebrul ansamblu, dirijat de Anna Ungureanu invită publicul să celebreze împreună cei 60 de ani de existență ai Corului Madrigal.