• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Mesaje de Dragobete 2023: Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „TE IUBESC!”

Mesaje de Dragobete 2023: Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „TE IUBESC”!
Mesaje de Dragobete 2023 [Sursa foto: Pexels.com]
Iubește românește de Dragobete 2023. Iată cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români.

Românii celebrează în fiecare an iubirea pe data de 24 februarie, de Dragobete. Această zi specială reprezintă momentul perfect pentru ca îndrăgostiții să-și exprime sentimentele și să-și declare dragostea. Dragobete era numit şi Năvalnicul sau Logodnicul Păsărilor, fiind un zeu tânăr al dacilor și era considerat patronul dragostei şi al bunei dispoziţii pe meleagurile româneşti. Ziua de Dragobete este asociată cu începutul primăverii și este un prilej bun pentru a petrece clipe romantice alături de partener.

Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită.

Citește și: Irina Nicolae a trăit o adevărată dramă. Artista, nevoită să întrerupă o sarcină din cauza unor complicații: ”Fetița are inima în dreapta. Trebuie să termini această sarcină”.

Mesaje de Dragobete 2023: Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „TE IUBESC”!
Mesaje de Dragobete 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Dragobete 2023. Cu ce cadouri originale îți surprinzi partenera pe 24 februarie

Cele mai frumoase mesaje de Dragobete pentru ea

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!”

„Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat.

Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,……e totuși omenesc!”

„Mă simt atât de binecuvântat în fiecare zi să am pe cineva ca tine în viața mea. Lumea mea ar fi un loc mult mai întunecat fără tine. Te iubesc!”

„Ești cea mai frumoasă și specială persoană din viața mea și îți mulțumesc că ești alături de mine.

Îți promit că îți voi aduce mereu fericirea și împlinirea pe care le meriți!”

„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

Mesaje de Dragobete 2023: Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „TE IUBESC”!
Mesaje de Dragobete 2023[Sursa foto: Pexels.com]

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”

„Ești cea mai frumoasă femeie din lume și mă faci să mă simt norocos că sunt soțul tău. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot spune!”

„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut. LA MULȚI ANI DE DRAGOBETE !”

„E greu să iubeşti şi așa va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU. La mulți ani de Dragobete!”

„Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet si gândul la tine liniște. Te iubesc!”

Citește și: Tradiții de Dragobete 2023. Vezi de ce se spune că „Dragobetele sărută fetele”

Cele mai frumoase mesaje de Dragobete pentru el 

„Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet. La mulți ani de Dragobete!”

„Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. La mulți ani de DRAGOBETE!”

„Aș vrea să îți dăruiesc un sărut să fie etern, să îți scriu o poveste, unde să fii tu prințul fermecat iar eu prințesa din castel, să mă iubești, să te iubesc și niciodată să nu mă uiți.”

„Ești lumina ochilor mei și sufletul meu pereche. Îți mulțumesc că ești mereu lângă mine și că împărțim această dragoste minunată împreună!”

„De Dragobete, îți spun că ești o comoară neprețuită pentru mine. Îți mulțumesc că îmi aduci fericirea în fiecare zi și că ești cel mai bun iubit din lume!”

Mesaje de Dragobete 2023: Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „TE IUBESC”!
Mesaje de Dragobete 2023[Sursa foto: Pexels.com]

„Acum că Dragobetele se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele frumoase petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”

„Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”