• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit! „E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!”

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit! „E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!”
Paște 2023: „Fie ca Paștele să-ți întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”. Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi.

Sărbătoarea Învierii Domnului este celebrată anul acesta pe data de 16 aprilie și aduce în sufletul tuturor mai multă bucurie și bunătate decât orice altă zi din an. Timp de 40 de zile, românii își vor spune „Hristos a Înviat!” și „Adevărat a Înviat!”, așa că ar fi bine ca și tu să le transmiți un gând bun oamenilor dragi din viața ta. Dacă nu ai inspirație poți alege unul dintre mesajele, urările și felicitările pe care le-am pregătit cu prilejul acestei zile.

Iată cele mai frumoase mesaje de Paște 2023 pe care le poți trimite prietenilor și familiei.

Citește și: Cum arată Rober Powell, actorul venerat ca Iisus, la 78 de ani? Iată prin ce a trecut pe parcursul filmărilor pentru „Iisus din Nazaret”

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit!
Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit![Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Când se redeschide Șoseaua Transbucegi în 2023?

Mesaje de Paște 2023

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Fie ca Paştele să-ţi întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”

„A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!”

„Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

„E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim.

E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!”

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit!
Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Paște 2023[Sursa foto: Unsplash]

„De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Trăiește cu adevărat Învierea Domnului!”

„Abia aștept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveți grijă de voi și faceți curățenie în casă și în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului.”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit!
Imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit![Sursa foto: freepik]

Citește și: Când se redeschide Transalpina în 2023?

Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit!

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”

„Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!”

„Fie ca lumina Învierii să vă lumineze calea să vă facă mai buni, mai iubitori și mai iertători cu cei din jur. Paște fericit!”

„Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!”

Mesaje de Paște 2023: Urări, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște Fericit!
Mesaje, urări și felicitări de Paște 2023[Sursa foto: Unsplash]

„Lumina şi căldura Paştelui să vă încălzeasca sufletele, să vă lumineze minţile, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care cânta suav, îmi şoptesc că Pastele e aici și îți doresc multă caldură în suflet, presarată cu fericire! Paște fericit!”

„Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!”

„Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!”