• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! Rapperul a plecat dezamăgit de pe scenă

Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! Rapperul a plecat dezamăgit de pe scenă
Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! [Sursa foto: Facebook]
Festivalul Beach, please! a stârnit numeroase controverse după momentele lui Central Cee și 6ix9ine. Fanii au comparat reprezentațiile celor doi rapperi.

Timp de patru zile, tinerii s-au distrat pe muzica artiștilor preferați la Beach, please!, cel mai mare festival de trap de la noi, care a ajuns la cea de-a doua ediție pe plaja de la Costinești. Dacă ediția de anul trecut a avut câteva minusuri, anul acesta organizatorii au depășit orice așteptare, oferind festivalierilor o experiență unică. Pe scena festivalului au urcat atât artiști foarte apreciați de la noi, cât și artiști internaționali, însă de departe cei mai așteptați au fost Central Cee și 6ix9ine, care au dat startul și multor controverse în mediul online.

Iată ce spun fanii despre reprezentațiile celor doi artiști. 

Citește și: Trecutul tumultos al lui Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Imaginea cu marchiza de Cholmodeley și fostul minstru, Tony Blair, a făcut incojurul presei

Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! Rapperul a plecat dezamăgit de pe scenă
Central Cee, dezamăgit de publicul din România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: De ce o detestă Camilla Parker pe Kate Middleton. Viitoarea regină a Angliei ar fi fost în spatele separării dintre ea și prințul William

Central Cee, dezamăgit de publicul din România după prestația de la Beach, please! 

Organizatorii festivalului Beach, please! le-au oferit tinerilor o experiență unică la malul mării, cu cel mai mare cort construit vreodată, trei scene pe care au urcat numeroși artiști, foarte multe zone de distracție, efecte impresionanate și jocuri de lumini. Peste 150 de artiști au urcat pe scenă, însă cei mai așteptați au fost Central Cee și 6ix9ine. 

Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! Rapperul a plecat dezamăgit de pe scenă
Central Cee[Sursa foto: Instagram]

Central Cee este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din UK și a fost headliner-ul în a doua zi de festival. Chiar dacă reprezentația artistului a fost una dinamică și publicul avea mari așteptări, momentul nu a fost deloc cel la care au sperat artistul sau fanii săi. Imediat după reprezenția sa, au apărut numeroase glume în mediul online, deoarece fanii au observat că Central Cee a fost dezamăgit de publicul din România.

Aproape nimeni nu i-a cântat piesele artistului, iar dezamăgirea se putea observa pe fața sa. La finalul reprezentației, după ce publicul a reușit să cânte câteva versuri din ultima piesă, artistul nu a stat deloc pe scenă și a plecat brusc, semn că avea alte așteptări de la cei prezenți.

@777mrleo Beach please 🔥🔥🔥 #trand #foryoupage #foryou #6ix9ine #beachplease #centralcee #concert ♬ sunet original- 🥷🏿C.O.D🥷🏿

„6ix9ine a sărit în public dar central cee zici că era mort pe scenă”,  „toți comentați de central cee ca n-a facut atmosfera da cine a cantat cu el?”,  „central cee a cantat dar 69 a făcut spectacol”,  „ba frate dar săracu central cee...”,  „față de Central Cee, 6ix9ine a și interacționat cu publicul”,  „6ix9ine stie sa faca atmosfera, din cate se vede, central cee nu prea stie”, „La Central Cee zici ca era serbare”, „ la central cee este acel moment când spune popa slujba și toți tac”  au fost câteva dintre comentariile care au apărut la videoclipurile postate în mediul online, unde se pare că fanii s-au grăbit să facă o comparație între momentul lui Central Cee și momentul lui 6ix9ine.

@beachplease Central Cee câtă Let Go la Beach, Please! ❤️‍🔥 #roadtofestivals #beachplease #centralcee #beachpleasero ♬ original sound- Beach, Please! Festival

Cu toate acestea, se pare că rapperul britanic a fost cel mai scump artist de la festivalul Beach Please. Întrebat despre câți bani este vorba, Selly, unul dintre acționari, a preferat să nu spună care este, de fapt, suma pentru care Central Cee a cântat fanilor din România. 

„Cel mai scump a fost Central Cee. Nu pot să spun cât a fost, dar cel mai scump el a fost”, a adăugat vedeta pentru cancan.ro.

Citește și: Trucul la care va apela Kate Middleton pentru a o umbri pe Rose Hanbury la încoronarea regelui Charles al III-lea pe 6 mai

6ix9ine a făcut spectacol și a renunțat la haine pe scena de la Beach, please! 

Chiar dacă mulți spun că bariera lingvistică ar fi fost de vină, situația s-a schimbat în momentul în care a urcat pe scenă 6ix9ine. Rapperul american a făcut un adevărat spectacol pe scena de la Beach, please!, astfel că nici nu a durat mult până când acesta a renunțat la haine, pe care le-a aruncat spre public și a rămas în lenjerie intimă. Fanii au fost în delir și au cântat la unison cu 6ix9ine, mai ales că și el pare că s-a simțit foarte bine cu publicul de la noi și a sărit de mai multe ori în mulțime, fiind ajutat de agenții de pază să revină pe scenă. Celebrul artist a confirmat că va veni să cânte pentru români și în ediția din 2024 a festivalului Beach, please!.

Val de reacții după momentul lui Central Cee la Beach, please! Rapperul a plecat dezamăgit de pe scenă
6ix9ine[Sursa foto: Facebook]

Unul dintre momentele pe care fanii nu îl vor uita a fost cel în care 6ix9ine și-a aruncat unul dintre pantofi înspre public. O tănără a fost norocoasă și l-a prins astfel că imediat a încercat să îl și vândă. Românca a pus un anunț prin care cere nu mai puțin de 10.000 de euro pe sneakers-ul aruncat de rapperul american în public. 

@beachplease Ia acum bilet pentru Beach, Please! 2024 Primul artist confirmat este 6ix9ine!🔥 #beachplease #6ix9ine #beachpleasefestival ♬ sunet original- Beach, Please! Festival

„Nebunie la 6ix9ine, atmosfera 10/10 chiar nu ma așteptam să fie chiar atât de bine”, „Asa se face atmosferă”, „Frumos,îmi place”, „cel mai bun din tot festivalul”, „eram sigur că va face show omu asta, de asta îl iubesc”, „6ix9nine nu mai voia sa plece, iar Central Cee nu stia pe unde sa mai fuga”, „bine ca măcar unul știe sa facă spectacol” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în mediul online.