• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 22-28 mai 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 22-28 mai 2023! Nativii din Zodiac trec printr-o perioadă plină de schimbări, în care vor învăța să se pună pe primul loc. Berbecii sunt printre cei mai ghinioniști ai acestei săptămâni și vor trece prin momente dificile, în timp ce la polul opus, Vărsătorii au parte de reușite și se fac remarcați în toate aspectele vieții lor. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Constantin și Elena 2023?

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite
Zodia Taur[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cât costă o vacanța în Croația în 2023? Locuri pe care nu trebuie să le ratezi

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul Simonei Halep privind dopajul? Anunțul privind un posibil verdict

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Berbec

Începi săptămâna cu moralul la pământ, însă acest lucru se va schimba pe măsură ce oamenii dragi îți arată grija și dragostea de care ai nevoie. Chiar dacă pui foarte multă presiune pe tine, pentru ca lucrurile să iasă perfect, este posibil ca unele aspecte să îți dea bătăi serioase de cap.

Va fi o săptămână destul de dificilă pentru tine, însă nu trebuie să te dai bătut în fața provocărilor. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Taur

În ultima perioadă te-ai simțit destul de rău, iar acest lucru se datorează neglijenței. Te-ai concentrat prea mult pe sarcinile de la locul de muncă și ai uitat că lipsa de odihnă îți poate crea probleme serioase. Astrele arată ca ai nevoie de o pauză pentru a-ți pune gândurile în ordine, dar și pentru a face schimbări în ceea ce privește stilul de viață.

Mai multă mișcare și o alimentație sănătoasă vor face o schimbare uriașă în viața ta. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Gemeni

În ultima perioadă, ți-ai creat o rutină care credeai că te face fericit, însă vei descoperi că ai nevoie și de lucruri noi pentru a reuși să evoluezi. Zilele următoare vei încerca să ieși din zona de confort, iar acest lucru va fi extrem de benefic pentru tine.

Cu mai multă deschidere, vei cunoaște oameni noi, care îți vor schimba perspectiva asupra vieții.  

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite
Zodia Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Rac 

Săptămâna aceasta vor avea loc multe schimbări în viața ta și trebuie să fii pregătit emoțional pentru a face față provocărilor. Ai nevoie ca cineva să îți fie alături în tot acest proces, iar partenerul va încerca să îți arate toată susținerea lui. Chiar dacă va fi o perioadă destul de agitată, astrele arată că vei face față cu brio și vei avea rezultate foarte bune. 

Citește și: BurgerFest 2023: Tot ce trebuie să știi despre festivalul de la Verde Stop Arena

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Leu

Trecutul te prinde din urmă și vei realiza că rănile care au rămas în urma unor conflicte sunt încă în sufletul tău, iar atunci când vine vorba de relații, ești tentat să acționezi prin prisma lor. Chiar dacă este greu să te confrunți cu anumite aspecte care te-au făcut să suferi, nu vei reuși să treci peste ele dacă nu te împaci cu ideea a ceea ce s-a întâmplat. Oamenii dragi sunt cei care te vor ajuta să nu te afunzi în stări negative, însă este foarte important felul în care gândești. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Fecioară

Zilele următoare vei încerca să fii cât mai organizată în plan profesional, astfel încât să îți rămână timp liber pentru a-l petrece alături de oamenii dragi din viața ta. Este foarte important ca partenerul să te cucerească zilnic prin gesturile sale, iar în ultima perioadă ai simțit că ai nevoie de mai multă atenție din partea lui. Încearcă să îi transmiți acest lucru și vei vedea că situația dintre voi se vor schimba. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Balanță

Chiar de la începutul săptămânii viitoare vei încerca să elimini din viața ta orice lucru îți face rău și orice persoană care te trage înapoi. În ultima perioadă simți că ți-ai ignorat propriile nevoi și dorințe, iar energiile negative primite de la alte persoane te-au tras și mai mult în jos. Vei face schimbări majore în viața ta săptămâna aceasta și vei vedea că starea ta de spirit se va schimba, iar nivelul de energie va crește. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite
Zodia Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Scorpion

Relația cu partenerul te face din ce în ce mai nefericit și nu știi ce ai putea face pentru ca acest lucru să se schimbe. Chiar dacă încerci să discuți despre acest lucru și situația se schimbă pentru o perioadă scurtă, certurile și nemulțumirile se întorc în relația voastră. Ai nevoie de foarte multă încredere în iubirea partenerului, pentru ca relația să reziste în această săptămână dificilă. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Săgetător

În ultima perioadă ai fost destul de nefericit din cauza felului în care arată viața ta, așa că ai nevoie de o schimbare pentru a ieși din acest impas. Rutina nu te-a ajutat până acum să ai rezultate prea bune, astfel că te-ai decis să încerci lucruri noi care te vor scoate din zona de confort. Ai nevoie să cunoști oameni noi, care să te inspire cu ideile lor inovatoare și să îți dea o nouă perspectivă asupra vieții. 

Citește și: Metalhead Meeting 2023: Line-up, bilete și concerte

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Capricorn

Ești în căutarea unor noi perspective în ceea ce privește cariera, iar din fercire pentru tine, această perioadă este extrem de benefică pentru a-ți asuma riscuri și pentru a încerca lucruri noi. Astrele spun că este important să acorzi atenție lucrurilor care se întâmplă în jurul tău, deoarece oportunitățile vor veni la tine și tu va trebui să știi să profiți de ele. Totuși, nu este suficient să fii norocos săptămâna aceasta, ai nevoie și de optimism pentru a mișca lucrurile. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023: Berbecii trec prin momente dificile. Vărsătorii au parte de multe reușite
Zodia Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Vărsător

Săptămâna aceasta te vei concentra pe relațiile cu cei din jur, deoarece în ultima perioadă te-ai afundat prea mult în muncă și ai ignorat anumite aspecte ale vieții tale personale. Vei avea parte de o mulțime de reușite, așa că este bine să iei lucrurile mai ușor zilele următoare. Vei petrece multe momente frumoase alături de cei dragi și vei vedea că acest lucru te motivează să dai tot ce ai mai bun în toate aspectele vieții tale. 

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2023. Pești

Firea ta jucăușă îi face pe cei din jur să aibă destul de greu încredere în tine, așa că săptămâna aceasta trebuie să demonstrezi că poți trata lucrurile și cu seriozitate. Este momentul să fii mai ambițios, astfel încât cei din jur să vadă că nu îți este teamă să îți asumi riscuri și nici să te implici în proiecte importante. Chiar dacă nu îți place să fii în centrul atenției, zilele următoare toți ochii vor fi pe tine.