- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Ștefan Mandachi, revoltat de serviciile de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti ”Intrarea în țară este o rușine”
Ștefan Mandachi este un antreprenor român, care a devenit cunoscut pentru cauzele umanitare în care s-a implicat în timpul pandemiei de COVID-19, cât și pentru sprijinul oferit refugiaților ucrainieni în urma invaziei rusești, găzduind gratuit în hotelul pe care îl deține la Suceava peste 5000 refugiați și peste 700 animale de companie din Ucraina. A devenit celebru în anul 2019, atunci când a demarat protestul „România vrea autostrăzi”, campanie cu un impact masiv, ce a avut ca scop evidențierea unei probleme cu care România s-a confruntat după Revoluție: lipsa autostrăzilor, în special în zona Moldovei.
Ștefan Mandachi, revoltat de serviciile de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti
Omul de afaceri, Ștefan Mandachi a mărturisit recent că a avut o experiență de coșmar în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. El a scris pe Facebook ca s-a întors din Olanda și a zburat cu compania Tarom, iar acesta a povestit a zburat trei ore, într-o căldură de insuportat, după ce aeronava a avut o întărziere de o oră.
„Joi am revenit cu Tarom din Olanda. Căldura din avion era ca în hamamul din Antalya, 34 grade, timp de 3 ore. N-a mers 1 minut aerul condiționat. Întârzierea de o oră nu se mai pune, în care am stat ca chipsurile Pringles, fără un strop de apă. De departe cel mai înapoiat aeroport din Uniunea Europeană este Otopeni. Am fost în toate aeroporturile din capitalele Europei iar la noi e un talmeș- balmeș, o cârpitură comunistă, învechit, nepractic. Serviciile? Nu prea există. De pildă, cucoana de la dispecerat te înjură și refuză să-ți deschidă bariera, deși ai plătit. Aeroportul este poarta prin care intră cei mai mulți investitori, turiști, sportivi, diplomați, e locul în care faci cunoștință pentru prima dată cu România. Intrarea în țară este o rușine.”, a scris Ștefan Mandachi pe contul său de Facebook.
Omul de afaceri a plătit 2580 lei parcarea din incinta Aeroportului Otopenei
Ștefan Mandachi a mai avut parte de o dezamăgire, după ce a lăsat mașina parcată timp de șase zile în parcarea Aeroportului Otopeni și a fost nevoit să plătească o sumă uriașă, pe care spune el nu ar fi plătit atât nici pe Champs Elysees, Franța.
„Preț parcare 2580 lei! Doușcinci de milioane! Am crezut c-am ajuns la Chișinău unde 1 leu moldovenesc e 0,26 roni. Dar nu. E la București. Mă frec la ochi. În capătul parcării e scris prețul. 100 lei pe zi. Sun la dispecerat: fraților, care-i treaba? Nu scrie prea clar prețul într-adevăr, dar aici e 20 lei pe oră, că ați lăsat mașina la PARCAREA CEA SCUMPĂ. E mai scumpă pentru că e mai aproape de ușa aeroportului. Aia de 100 lei e 100 metri mai la vale. Un singur cuvânt îți transmite Aeroportul Henri Coandă: MÂNTUIALĂ. Nimănui nu-i pasă. Manageri din bani publici, zeci de milioane aruncate pe gâște. Zero brand de țară, zero strategie, zero chef de muncă.”, a mai scris el.
Citește și: Primele declarații ale tenismenului Victor Cornea cu privire la relația cu Andreea Bălan ”O iubesc mult”