• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Netflix a publicat primele imagini din ultimul sezon "The Crown". Vezi momentele-cheie aici și trailer-ul oficial

Netflix a publicat primele imagini din ultimul sezon
Netflix a publicat primele imagini din ultimul sezon "The Crown" [Sursa foto: Instagram]
Povestea serialului ”The Crown” va ajunge la final în 2023, iar recent au apărut primele imagini din sezonul 6. Iată cum se va încheia celebrul serial.

De la premiera sa din 2016, ”The Crown” a fost unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, care surprinde viața și domnia Reginei Elisabeta a II-a pe parcursul mai multor decenii, de pe vrea în care domnea tatăl său, Regele George al VI-lea. Drama regală a câștigat o mulțime de premii, a stârnit dezbateri și conversații în jurul monarhiei înfățișate pe ecran și a fost chiar urmărită de câțiva membri ai familiei regale.

Acum, pelicula a ajuns la final, iar platforma de streaming a publicat primele imagini din sezonul 6. Iată momentele-cheie, dar și trailer-ul oficial. 

Citește și: ”Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele” Oana Radu trece prin momente dificile. Artista a transmis un mesaj îngrijorător

Netflix a publicat primele imagini din ultimul sezon "The Crown". Vezi momentele-cheie aici și trailer-ul oficial
Când se va lansa ultimul sezon din ”The Crown”?[Sursa foto: Instagram]

Când se va lansa ultimul sezon "The Crown"? 

După multe schimbări de distribuție, șase sezoane și multe episoade pline de dramă și tensiune, serialul ”The Crown” a ajuns la final.

Netflix a anunțat recent că va lansa sezonul 6 în două părți în noiembrie și decembrie. Prima parte, formată din patru episoade, va ajunge pe platforma de streaming pe 16 noiembrie, iar restul de șase episoade vor fi lansate pe 14 decembrie.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a Sophiei Loren, după ce a fost internată. Cum se simte acum actrița

Vezi aici momentele-cheie ale ultimului sezon "The Crown"

Netflix a publicat, de asemenea, câteva informații despre ceea ce spectatorii se pot aștepta să vadă pe ecran în ultimele zece episoade ale serialului ”The Crown”. Având în vedere că pelicula este o dramatizare a evenimentelor din viața reală, iată cinci momente majore din istorie care vor fi reprezentate pe ecran în acest ultim sezon. 

Tony Blair a fost ales prim-ministru

La sfârșitul sezonului șase, Bertie Carvel și Lydia Leonard îi vor interpreta pe prim-ministrului Tony Blair și pe Cherie Blair, după ce Laburiştii au câștigat la alegerile din 1997. Drama regală s-a concentrat în mare măsură de-a lungul celor șase sezoane, pe politică și pe schimbarea guvernelor, așa că este probabil ca ultimul sezon să includă o perspectivă dramatizată asupra guvernului lui Blair.

Moartea Prințesei Diana

Elizabeth Debicki și Khalid Abdalla au fost văzuți filmând scene la Paris în rolul Prințesei Diana și Dodi Fayed, astfel că prima parte a ultimului sezon va începe cu evenimentele din 1997.

Este de așteptat ca moartea regretatei Prințese de Wales din august 1997, să fie tratată cu sensibilitate în episoade, având în vedere circumstanțele tragediei care a cauzat decesului ei prematur. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Crown (@thecrownnetflix)

Începutul anilor 2000

”The Crown” a făcut întotdeauna referire la momente importante din istorie, așa că fanii vor fi martori la trecerea în următorul mileniu. Netflix a mai declarat că partea a doua se va concentra pe începutul anilor 2000, moment în care regina Elisabeta a II-a se gândește intens la viitorul monarhiei, ce reprezintă ea într-un nou secol și modul în care reflectă peisajul politic și social în continuă schimbare.

Citește și: "A trebuit să mă trezesc din visul cu «noi suntem mare familie frumoasă»". Cabral, despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa profesională

Decesul Prințesei Margareta și al Reginei Mame Elisabeta

Prințesa Margareta a fost un personaj central de-a lungul serialului ”The Crown”, fiind interpretată inițial de Vanessa Kirby, iar ulterior Helena Bonham Carter a preluat rolul pentru sezoanele trei și patru. Pentru cel de-al cincilea sezon, Lesley Manville a interpretat-o pe Prințesă și va reveni pentru sezonul șase, când fanii se așteaptă să vadă o scenă a decesului acesteia din 9 februarie 2002. De asemenea, o astfel de scenă dramatică va fi reprezentată și pentru Regina Mamă Elisabeta care a decedat la scurt timp după fiica ei, la 30 martie 2002. În sezonul cinci, Regina Mamă a fost interpretată de Marion Bailey.

Netflix a publicat primele imagini din ultimul sezon "The Crown". Vezi momentele-cheie aici și trailer-ul oficial
Sezonul 6 va surprinde povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton[Sursa foto: Instagram]

Povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton

Fanii ”The Crown” au fost încântați să vadă fotografiile oficiale cu Ed McVey și Meg Bellamy interpretându-i pe prințul William și pe Kate Middleton. Partea a doua a sezonului șase se va concentra pe povestea de dragoste timpurie a tânărului cuplu, de la întâlnirea la Universitatea St Andrew până la a deveni soț și soție. În plus, spectatorii îl vor cunoaște și pe Prințul Harry de la începutul anilor 2000, cu puțin timp înainte ca acesta să-și înceapă cariera militară.

Nunta Prințului Charles și a Camillei Parker Bowles

Povestea de dragoste a regelui Charles și a reginei Camilla a fost, de asemenea, un subiect extrem de important în ”The Crown”, astfel că ultimul sezon se va încheia după căsătoria celor doi, care a avut loc în anul 2005.