- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Sezonul rece nu ar fi la fel fără murături! Anca Țurcașiu a pregătit cea mai rapidă rețetă de gogonele murate. Preparatul vedetei a făcut ravagii pe internet - VIDEO
Anca Țurcașiu este extrem de activă pe rețelele sociale. A reușit de-a lungul timpului să strângă alături de ea o comunitate impresionantă de fani. Îi ține la curent cu activităţile sale zilnice, dar îi ajută și cu diferite sfaturi. Recent, artista nu a ratat momentul de a le arăta și fanilor săi propria modalitate de gogonele murate. Vedeta a dezvăluit că acest preparat se numără printre preferatele ei și este foarte simplu și rapid de pregătit. Primul pas: într-o cratiță se pun la fiert 1 litru de apă cu 20g de sare grunjoasă.
„Ce facem noi aici? Punem gogonele, pentru că ele sunt preferatele mele, le ador. Frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi, umplem borcanul. Cel mai simplu de pe pământ este să pui gogonele.
Așadar, pentru rețeta de gogonele la borcan a Ancăi Țurcașiu aveți nevoie de frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi sare și apă.
Apoi, dacă veți urma pașii pe care celebra actriță i-a urmat, veți obține un preparat ca la carte.View this post on Instagram
Anca Țurcașiu este o gospodină desăvârșită și care gătește foarte des. Rețeta de rulouri cu dovlecel și ou a vedetei
Anca Țurcașiu adoră să își petreacă timpul în bucătărie, iar atunci când nu e pe scenă, celebra actriță trece la gătit. Cu ceva vreme în urmă, actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o rețetă delicioasă de rulouri cu dovlecel și ou.
„Am adăugat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, boia iute, sare și piper. Am copt ardeii kapia, foarte gustoși, am pus feliuțe de dovlecel puțin la fiert, pe care le rulez, fac un rolu pe care îl pun în forma de brioșe. Creez spațiu in interior și adaug această compoziție. Între timp, am încins cuptorul. Ea se coace și se servește cu pâine prăjită, este foarte sănătos.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.