• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Cum să alegi accesoriile potrivite pentru activitățile casnice

Cum să alegi accesoriile potrivite pentru activitățile casnice
Nicio gospodină nu este pe deplin mulțumită de ceea ce are în casă

Mereu consideră că este de nevoie de o mulțime de alte lucruri pentru activitățile zilnice. Într-o gospodărie, este, într-adevăr, necesar să ai accesorii folositoare pentru ceea ce faci zi de zi, dar, ținând cont că trăim într-o perioadă când esteticul joacă un rol important, iar pe lângă utile, acestea trebuie să fie frumoase. Probabil că este foarte greu să împaci ambele criterii, dar nu înseamnă că este imposibil. Din fericire, această deschidere globală pe care o experimentăm, în special din punct de vedere comercial, ne ajută foarte mult atunci când dorim să cumpărăm cele mai utile obiecte pentru noi sau pentru locuința noastră.

Un magazin cu de toate

Ce să mai lungim vorba…când ai nevoie de obiecte care să-ți fie de folos în gospodărie, internetul este cel mai bun prieten al tău. Acesta îți oferă o sursă infinită de idei, dar și de soluții. Una din acestea ar fi să apelezi la un magazin unde vei găsi, așa cum am spus în subtitlu, de toate. Dacă ne permiți să îți facem o sugestie, îți recomandăm www.viyogo.ro. Cu siguranță nu îți dorești să pierzi ore întregi prin magazine căutând obiecte pe care să le folosești în baie, bucătărie, dormitor. Viyogo te poate scoate din acest impas pentru că îți oferă totul pe site, fiind mult mai simplu să găsești tot ce îți este necesar pentru o locuință accesorizată după nevoile tale. Înainte să spui “dar”, ți-o luăm noi înainte…prețurile, pentru că la asta te gândești, sunt foarte mici, așa că bugetul tău nu va avea de suferit, lăsându-ți mâna liberă în a achiziționa tot ce îți trebuie.

Cum să ai o baie practică

Femeile au o legătură specială cu fiecare încăpere din casă, pentru că ele sunt cele ce pun amprenta finală peste tot. În tradiția noastră se spune că femeia cunoaște rostul casei. Acest lucru este cât se poate de adevărat, așa că este absolut normal ca doamnele ce au grijă de locuința lor să aibă nevoie de obiecte care să le ajute în organizare. Baia este oaza de relaxare a oricărui cămin, drept urmare trebuie să fie dotată cu tot ce îi trebuie. Viyogo aduce în colecția sa obiecte ce pot fi utile în acest scop. Să dăm câteva exemple. Pentru săpun este necesară o savonieră, mai ales dacă nu avem unul lichid. Însă știi și tu ce urât arată atunci când săpunul “înoată” în apă. Cumpărând savoniera de la Viyogo ai scăpat de această grijă, pentru că ea este dotată cu o scurgere proiectată special pentru a elimina toată apa, iar săpunul va fi mereu uscat. Dacă îți dorești ca șampoanele, balsamurile, măștile de păr sau gelurile de duș să fie la îndemână în cadă, pentru a nu te trezi că ești în baie și nu ai ceva la îndemână, îți recomandăm suporturile autoadezive pentru colț. Sunt rezistente, ajutându-te să ai totul la îndemână. Să nu uităm de suporturile pentru pensule, farduri sau alte produse cosmetice. Trebuie să le ai pe toate în baia ta.

Scurtează timpul petrecut în bucătărie

Oricât de mult ți-ar plăcea să gătești sau să îți petreci timpul în bucătărie, uneori îndeletnicirile de aici îți dau toate planurile peste cap. Poate nu știai, însă unul din secretele scurtării acestui timp este organizarea. Poți face asta cu produsele de la Viyogo, special concepute pentru a-ți face munca mai ușoară în această încăpere. Unul din accesoriile noastre preferate este organizatorul pentru condimente. Nici nu ai idee cât de mult contează să ai toate acele punguțe, borcănașe sau râșnite în același loc. Asta îți minimizează timpul pe care îl petreci alergând de la un raft la altul sau căutând disperată acel plic cu oregano pe care știai tu că îl ai. Sistemul rotativ te ajută să ai totul în fața ochilor, dar și să accesezi ceea ce îți trebuie pentru mâncare mult mai rapid. Desfăcătorul pentru borcane este un alt accesoriu pe care îl recomandăm gospodinelor. Nu mai ai nevoie de soț sau vecin pentru a-ți desface borcanul pentru tu poți face singură asta cu acest produs minunat. Iar este un obiect ce îți va reduce din timp pentru că totul va dura doar câteva secunde.

Curățenia se face mai rapid

Știm cu toții cât timp pierdem atunci când facem curat în casă. Dacă ai achiziționat deja accesoriile pentru organizare pe care ți le-am prezentat mai sus, ești cu un pas mai aproape de reducerea timpului alocat îndeletnicirilor casnice. Să îți dăm câteva exemple, începând cu peria pentru părul de animale. Mulți dintre noi au un cățel sau o pisica în locuința, air asta nu face decât să ne aducă bucurie. Însă când vine momentul curățeniei, strângerea părului devine o adevărată misiune imposibilă. De aceea, la Viyogo pot să găsești o perie specială, ce te ajută să strângi în câteva secunde tot părul patrupedului tău iubit. Geamurile sunt un alt “chin” etern al gospodinelor, iar dacă stai la etajele superioare, ștergerea lor poate deveni chiar periculoasă. Însă acum ai racleta telescopică de la Viyogo care îți ușurează munca. Chiar dacă suferi de rău de înălțime, nu mai trebuia să te urci pe scări sau scaune pentru a ajunge în cel mai îndepărtat colț al geamului de la balcon. Să nu uităm de lavetele cu microfibră sau de buretele special pentru curățarea suprafețelor. Calitatea lor este evidență, fiind demonstrată de perioada lungă de timp în care le vei folosi fără a se deteriora. Sunt toate produse fără de care am petrece mult mai multe ore pentru a ne ține casa ordonată, îngrijită, curată.