- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Duminica aceasta, de la 22:30, Adi Hădean, personalitate a lumii culinare, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cunoscut pentru abilitățile sale în universul gastronomiei, scriitor, om de TV, blogger, acesta se pregătește să se dezvăluie la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Trecutul său pe scena publică din România și evoluția sa către statutul de Chef renumit în România sunt subiecte care vor fi aduse în discuție în cadrul interviului maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.
Adi Hădean, în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum este Adi Hădean în spatele reflectoarelor, care a fost traseul vieții sale profesionale și nu numai, dar și de câte ori i-a fost viața ca o oală sub presiune.
“Sunteți chef sau bucătar?”, “Câți bani ați pierdut până ați învățat business?”, “Ați dat afară vreun client din restaurant?”, “Când mâncarea devine otravă?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adi Hădean, în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată la 22:30, la Kanal D.
Citește și: Adina Buzatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”