• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2024: Fecioarele au parte de reușite pe toate planurile. Balanțele se confruntă cu discuții aprinse în familie

Vezi aici horoscopul pentru perioada 8-14 iulie 2024
Cum va fi săptămâna 8-14 iulie 2024 pentru fiecare zodie?  [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru săptămâna 8-14 iulie 2024 este aici cu previziuni pentru toate zodiile! Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 8-14 iulie 2024! Zodiile trebuie să se pregătească pentru o nouă săptămână, cu multe momente frumoase, dar și cu provocări. Cei 12 nativi sunt sfătuiți să fie foarte atenți la intențiile celor din jur, precum și la deciziile pe care le au de luat. Astrele nu anunță o săptămână ușoară, însă cu puțin ajutor, zodiile vor obține și reușite importante. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2024: Suprize majore pentru trei zodi

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 8-14 iulie 2024
La ce trebuie să se aștepte zodiile în săptămâna 8-14 iulie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2025: Bat clopote de nuntă! Vor primi în curând o cerere în căsătorie

Berbecii își schimbă viața radical

După Luna Nouă din weekend, Berbecii sunt pregătiți să înceapă o nouă viață. Aceștia încep să aibă mai multă grijă de ei și își stabilesc alte priorități. Astrele le recoamndă să fie atenți la deciziile pe care le au de luat, deoarece pot ajunge și pe căi greșite din când în când. Încrederea de sine le va fi cel mai mare atu în acest proces, deoarece îi ajută să se impună în fața altor persoane.

Taurii sunt pe lista norocoșilor săptămâna aceasta

Taurii au parte de o săptămână liniștită, care le rezervă și câteva surprize. Acești nativi ar putea primi o sumă importantă de bani sau un cadou din partea unei persoane speciale. De asemenea, aceștia vor primi o veste bună în plan profesional. Norocul este de partea lor și este bine să profite de acest aspect. Taurii pot bifa multe reușite în următoarele zile.

Gemenii trebuie să stea departe de conflicte

Gemenii trebuie să facă anumite schimbări în viața lor săptămâna aceasta. Ei își vor da seama că au fost situații în care au fost prea duri sau prea permisivi, astfel că trebuie să schimbe tactica. Nu este o perioadă bună pentru a intra într-un conflict. Acești nativi trebuie să găsească alte metode prin care își pot impune punctul de vedere. Astrele arată că răbdarea este esențială în următoarele zile.

Citește și: Cele Mai Norocoase Zodii din 2024- Află Dacă Succesul Este Și De Partea Ta!

Află horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2024
Consultă horoscopul pentru perioada 8-14 iulie 2024[Sursa foto: PixaBay]

Racii muncesc mult pentru a-și îndeplini dorințele

Racii au mult de muncă săptămâna viitoare, deoarece a venit momentul să demonstreze tuturor de ce sunt în stare. Acești nativi trebuie să își gândească foarte bine fiecare mișcare, deoarece toată lumea va fi cu ochii pe ei. Deși nu le va fi ușor să se mobilizeze, Racii sunt nevoiți să își consolideze poziția atât la job, cât și în familie sau în cercul de prieteni. Această perioadă îi ajută să avanseze pe toate planurile.

Leii trebuie să aibă grijă la deciziile impulsive

Leii trebuie să fie foarte atenți la acțiunile lor în următoarele zile. Aceștia au trecut cu vederea anumite aspecte și ar putea fi trași la răspundere de către superiori. Astrele le recomandă să ia lucrurile pas cu pas și să nu se grăbească. De asemenea, este bine să fie chibzuiți în plan financiar, deoarece pot suferi pierderi serioase, dacă fac investiții impulsive în această perioadă.

Fecioarele au parte de reușite pe toate planurile

Fecioarele au noroc pe toate planurile în săptămâna 8-14 iulie. Ele vor da lovitura în plan profesional, iar acest aspect vine la pachet cu tot felul de oportunități. Acești nativi își vor crește veniturile considerabil, fapt ce îi va bucura enorm. În acest context, Fecioarele devin mult mai încrezătoare și încep să descopere și alte oportunități pentru viitorul lor. Deși le merge bine, Fecioarele trebuie să fie atente la acțiunile lor, dar și la cei din jur.

Balanțele se confruntă cu discuții aprinse în familie

Balanțele vor avea parte de o săptămână plină de schimbări neașteptate. În plan profesional și financiar, schimbările vor fi benefice, astfel că acești nativi nu trebuie să își facă griji. Balanțele se concentrează și pe familie în următoarele zile, deoarece astrele arată că le așteaptă discuții aprinse. Acestea trebuie să își păstreze calmul și să facă tot posibilul să aplaneze conflictele. Anumite persoane se vor distanța de ele, fapt ce le va dezamăgi.

Scorpionii au parte de provocări în carieră

Scorpionii au parte de momente frumoase, dar și de provocări. În plan profesional, a venit momentul să demonstreze că sunt cei mai buni, astfel că trebuie să muncească mai mult. Anumite persoane vor încerca să îi inducă în eroare, astfel că Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la acțiunile lor. Deși nu le va fi ușor, acești nativi vor avea succes. Cu puțin ajutor din partea celor dragi, ei vor obține tot ce își doresc.

Săgetătorii trec prin momente dificile

Săgetătorii vor primi o veste care îi va da complet peste cap. Poate fi vorba despre o schimbare radicală în familie sau la locul de muncă. Astrele le recomandă să își păstreze calmul și să nu pună prea multă presiune asupra lor. Aceștia trebuie să găsească soluții rapide pentru problemele cu care se confruntă. Săptămâna aceasta va fi marcată de suișuri și coborâșuri pentru Săgetători, astfel că ei trebuie să fie atenți în permanență la ceea ce se întâmplă pe toate planurile.

Citește și: Fazele lunii iulie 2024: Când va fi Lună Nouă și Lună Plină?

Horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2024
Ce ne rezervă astrele în săptămâna 8-14 iulie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii trebuie să aibă răbdare

Începutul săptămânii vine cu momente dificile pentru Capricorni. Deși muncesc din greu, lucrurile nu se întâmplă așa cum își doresc ei. Astrele le recomandă să aibă răbdare și să nu pună prea multă presiune asupra lor. Mai mult chiar, ei trebuie să învețe că lucrurile bune se lasă uneori așteptate. Spre finalul săptămânii ar putea avea mai mult noroc. Acești nativi vor bifa reușite importante și vor șterge orice urmă de supărare din viața lor.

Vărsătorii vor să își schimbe locuința și locul de muncă

Vărsătorii trec prin schimbări radicale. Aceștia nu își mai găsesc locul, astfel că sunt în căutarea unei noi locuințe, precum și unui nou job. Acești nativi trebuie să aibă răbdare pentru a lua decizii înțelepte. Săptămâna aceasta norocul este de partea lor, astfel că direcția în care se vor îndrepta va fi cea bună. Vărsătorii trebuie să comunice permanenet cu persoana iubită pentru ca aceasta să înțeleagă prin ce trec și ce vor să facă. 

Peștii nu trebuie să pună prea multă presiune asupra lor 

Peștii au mult de muncă săptămâna aceasta. Deși nu se vor lovi de prea multe provocări, lucrurile se vor desfășura destul de încet. În această situație, Peștii trebuie să își păstreze calmul și să nu încerce să grăbească anumite aspecte. Ei trebuie să se pregătească din timp cu răbdare și să ia fiecare experință așa cum e ea. Odată ce nu vor mai pune atât de multă presiune asupra lor, Peștii vor întorce orice situație în favoarea lor.