- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Festivalul Electric Castle 2024 îşi deschide porţile mâine. Câţi bani trebuie să plăteşti pentru cazarea la cort?
Considerat unul dintre cele mai mari și mai populare festivaluri, Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie, în comuna Bonțida din județul Cluj, pe domeniul castelului Banffy, o locație spectaculoasă care an de an atrage mii turiști din toate colțurile lumii. Organizatorii oferă numeroase opțiuni de cazare, inclusiv în corturi personale aduse de participanți, precum și posibilități de cazare în orașele din apropiere, cu acces la transport special (autocare și trenuri). Pentru că sunt anunțate temperaturi mari, cei care vor sta în corturile personale încearcă să prindă un loc la umbră, sub copaci.
„Am construit un oraş cu tot confortul urban. Duşuri, propria scenă, propriile activităţi. Am suplimentat anul acesta cu o flotă nouă, cu aer condiţionat”, a declarat Renate Rozenberg, organizatoarea festivalului Electric Castle.
Citește și: Rute ocolitoare pentru Valea Oltului: Traficul se închide timp de o lună
Cazare la Electric Castle 2024. Ce variante au participanții și la ce prețuri
Cortul de 6 persoane e cea mai căutată cazare în Campingul Electric Castle. Nu s-a specificat prețul exact pentru acest tip de cazare, dar se menționează că organizatorii încurajează rezervarea din timp pentru a evita aglomerația.
Pe o astfel de vreme, cea mai confortabilă opţiune de cazare rămâne această capsulă. Are închizătoare cu cod, iluminat, priză pentru telefon şi cel mai important, aer condiţionat. 520 euro costă cazarea într-o astfel de capsulă de 2 persoane pentru toate nopţile festivalului. Dar unii au preferat să îşi aducă de acasă propriul cort. Octavian a venit din Cluj cu două zile înainte de eveniment pentru a prinde un loc la umbră."De obicei, vin din prima zi să îmi setez cortul. După aia. Să mă liniştesc pe perioada festivalului. E mai puţină lume, e mai linişte", spune Octavian. " Anul trecut am venit direct de pe tren şi am pus corturile imediat. Eram obosiţi, nu am apucat să ne odihnim. Am zis că dacă s-a dat drumul mai repede. Să punem corturile mai repede. Să ştim o treabă", spune un alt tânăr.