• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Medana a răbufnit după declarațiile scandaloase făcute de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea: „Rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic”

Ce are de spus Medana Oprea după acuzațiile lansate de Larisa Uță?
Cum răspund Medana și Alin Oprea după acuzațiile Larisei Uță?  [Sursa foto: Captură YouTube/ Facebook]
Larisa Uță a reaprins scandalul cu Alin Oprea! După declarațiile despre infidelitatea artistului, Medana a lansat acuzații dure în mediul online.

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a răbufnit după ce Larisa Uță a vorbit din nou, după patru ani, despre relația cu celebrul artist. Solistul trupei Talisman a fost în centrul atenție acum ceva timp datorită divorțului tumultuos de fosta soție, alături de care are doi copii. Ulterior, au urmat o serie de acuzații dure atât din partea lui, cât și din partea Larisei, inclusiv legate de infidelitate. În ultimii ani, fosta parteneră a solistului a păstrat tăcerea cu privire la relația lor, însă acum a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile ei. Iată cum a reacționat Medana, dar și mesajul transmis de Alin Oprea.

Citește și: Ce pensie primește Adriana Trandafir după o viață dedicată teatrului și filmului: ”Ce să facem? Trebuie să supraviețuim”

Medana îi dă replica Larisei Uță după acuzațiile făcute la adresa lui Alin Oprea
Medana și Alin Oprea [Sursa foto: Facebook]

Mesajul transmis de Medana Oprea după dezvăluirile făcute de Larisa Uță

Medana îi dă replica Larisei Uță după declarațiile făcute despre despărțirea de Alin Oprea. Fosta soție a artistului a susținut că a aflat despre infidelitatea acestuia după ce a descoperit un videoclip deocheat în telefonul lui cu o altă femeie.

Ulterior, ea a cerut divorțul și au urmat procese și acuzații dure în spațiul public. Acum, Medana, actuala soție a solistului trupei Talisman, a ieșit la atac în mediul online, povestind despre toate încercările prin care a trecut soțul ei, care ar fi fost „mințit, trădat, înșelat, umilit, desconsiderat” de cea care i-a fost alături timp de 23 de ani.

Larisa Uță a spus adevărul despre despărțirea de Alin Oprea
A fost reaprins scandalul dintre Alin Oprea și Larisa Uță [Sursa foto: Facebook]

„Alin Oprea, un suflet greu încercat încă de când s-a născut.

Oamenii speciali au parte de provocări mai dificile decât restul. S-a născut crezând că tatăl lui este mort, deci în minciună. L-a cunoscut la 33 de ani. Și-a întemeiat o familie crezând că suferința lui s-a încheiat. O alta mare minciună, pentru ca de fapt, suferința lui adevărată, de abia urma să înceapă. Din nou, mințit, trădat, înșelat, umilit, desconsiderat. De data aceasta de cea care ar fi trebuit să îi fie alături și la bine, dar și la greu.

A ajuns să se stingă treptat lumina din el, pentru că primise deja prea multe lovituri de la viață. Artistul legendar de odinioară, își pierduse strălucirea. În 2020, de parcă nu era de ajuns, primește lovitura de grație din partea fostei soții și a copiilor, care a fost momentul fatal din viața lui.

Oamenii pentru care el dădea tot, oferea tot, l-au umilit, l-au scos afară din casa lui, în condiții inumane și nedrepte pentru un om care le-a oferit tot ce a putut el mai bun, muncind zi si noapte, expunându-se de multe ori, atâtor pericole.

Când cineva îți oferă tot, ajungi să ai impresia că ți se cuvine. Nu! Nu este deloc așa! Dar asta nici nu mai are vreo importanță acum.

Cei cărora le-a oferit tot, l-au abandonat fără să se uite în urmă. De aici înțelegem atât de clar, că banii nu pot cumpăra dragostea, fidelitatea sau fericirea. La polul opus, apare o femeie, de data aceasta nu una din mulțime, ci una aleasă cu siguranță de Dumnezeu, adică eu, Medana. Care îi vede strălucirea, care îi simte sufletul și care îi simte durerea din suflet. Aici îl voi cita pe Alexandru Lapușneanu: „dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”.

Am văzut valorea lui și calitatea lui umană, chiar dacă rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic. Și ce? Mi-am luat „maidanezul” acasă, la fel ca pe Angy și pe Drăgăluce, (cățelușele noastre), l-am îngrijit, l-am respectat, l-am iubit, l-am readus la viață dintr-o moarte clinică îndelungată.

A șa că legat de podcastul fostei sale soții, care poate a vrut să năruie primul an de la nunta noastră, spun doar atât: „iart-o Doamne, că nu știe ce face”. Nu a știut nici atunci, nici când îl trăda și nici acum. Călăuzește-o Doamne, că și-a pierdut direcția. Înțelepțește-o, Doamne, că are nevoie și pune iubire în sufletul ei, în locul pelinului. Viața este frumoasă, plină de imprevizibil și de provocări, dar când credința, iubirea și compasiunea ne ghidează depășim orice obstacol, nimeni să nu se îndoiască de asta”, a scris Medana în mediul online. 

Citește și: Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Ce spune Alin Oprea despre declarațiile Larisei Uță?
Larisa Uță, alături de copiii ei [Sursa foto: Facebook]

Reacția lui Alin Oprea după acuzațiile dure lansate de fosta soție

Alin Oprea a reacționat imediat după declarațiile făcute de Larisa Uță. Artistul susține că regretă decizia de a se căsători cu mama copiilor săi. Pe această cale, el a ținut să îi mulțumească actualei soții, Medana, pentru modul în care l-a ajutat să depășească o perioadă neagră a vieții lui.

Vai de omul cu venin în suflet. În timp ce eu sărbătoresc nunta cu Medana ea încă mai sărbătorește divorțul, după atâția ani. Îmi pare sincer rău că nu poate depăși acest moment. I-am lăsat ei tot, nu am depus partaj, și tot nu e bine, tot nu e de ajuns. Sunt atât de recunoscător că Dumnezeu m-a scos din acest coșmar urât al vieții mele. Am preferat să plec cât am văzut cu ochii și să renunț la tot, numai să scap de acest calvar în care am fost întemnițat. Îmi este efectiv rușine de alegerea făcută în urmă cu 25 de ani.

Am plătit mult prea scump o alegere greșită, făcută la nimereală în tinerețe. Nu am cuvine să îi mulțumesc Medanei, care este opusul acestei femei. Datorită ei am ieșit la lumină dintr-o întunecime care mă orbise complet. îmi cer scuze că trebuie să asistați la așa ceva. Eu sunt artist, trăiesc prin muzică, nu prin circ. Trist moment, recunosc. Nimic din ceea ce vine din partea acestei femei, nu mă mai surprinde. Dă-i doamne înțelepciunea și capaciatea să înțeleagă că suntem divortați de atâția ani și că eu acum am o altă viață, am o altă familie acum. Lecția mea este să iert și să merg mai departe”, a mai scris Alin Oprea.