- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
După ce a intrat la menopauză, Anca Țurcașiu s-a confruntat cu o inflamație articulară. În urma investigațiilor medicale, vedeta a descoperit că suferă de o boală autoimună – tiroidită Hashimoto. În urma recomandărilor mai multor medici reumatologi, a fost nevoită să își schimbe dieta, eliminând din alimentație produsele lactate și carnea. Deși actrița nu mai consuma carne încă de la 20 de ani, a fost necesar să renunțe și la lactate, conform declarațiilor sale.
"După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, deci ceva cumplit.
Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub denumirea de boala Hashimoto, este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, provocând o inflamație cronică.
Această inflamație duce la deteriorarea treptată a glandei tiroide și afectează producția hormonilor tiroidieni esențiali pentru reglarea metabolismului.Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei.
În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline.