• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Mădălina Pamflie prinsă băută la volan
Mădălina Pamflie prinsă băută la volan [Sursa foto: Facebook]
Mădălina Pamfile, protagonistă a unui episod dramatic! Polițiștii au prins-o băută la volan și au fost nevoiți să o încătușeze.

Mădălina Pamfile a fost încătușată de poliție în plină noapte după ce a condus sub influența alcoolului. Noaptea trecută, un apel la 112 efectuat de un cetățean îngrijorat anunța că un autoturism se deplasa haotic, punând în pericol siguranța participanților la trafic. Polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat prompt, oprind autovehiculul descris, iar la volan se afla nimeni alta decât Mădălina Pamfile, care avea să trăiască, probabil, unul dintre cele mai cumplite momente din viața ei.

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Fosta asistentă TV, care în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei și vieții de mamă, părea să fie de nerecunoscut în această noapte. După ce polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, s-a constatat rapid că Mădălina se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, un rezultat care nu lăsa loc de îndoială, Mădălina Pamfile încălcase legea, iar consecințele nu aveau să întârzie.

Situația s-a agravat rapid când polițiștii au observat modul în care fosta vedetă reacționa. Comportamentul agresiv și dezorientat a determinat forțele de ordine să ia măsuri suplimentare pentru a asigura siguranța atât a Mădălinei, cât și a celor din jur. Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să o încătușeze și să o conducă la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru prelevarea de probe biologice. O imagine tristă, contrastând cu cea a femeii care, cu doar câteva ore înainte, posta imagini pline de bucurie de la o petrecere, împărtășind cu urmăritorii ei de pe Instagram fragmente dintr-o seară care părea să fie plină de voie bună și distracție.

Mădălina Pamfile, dusă cu forța la INML după ce a fost prinsă băută la volan în toiul nopții
Mădălina Pamfile, dusă cu forța la INML după ce a fost prinsă băută la volan în toiul nopții[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

Comunicatul Brigăzii Rutiere București

Comunicatul oficial al Brigăzii Rutiere a oferit detalii suplimentare despre incident. În jurul orei 04:05, după sesizarea primită prin apelul de urgență, polițiștii au interceptat autoturismul și au identificat la volan o femeie de 31 de ani, ulterior recunoscută ca fiind Mădălina Pamfile. Testul etilotest efectuat la fața locului a confirmat bănuielile – alcoolemia de 0,70 mg/l a fost suficientă pentru a declanșa un șir de proceduri

legale. În plus, comportamentul agresiv a necesitat folosirea forței și imobilizarea conducătoarei auto, pentru protecția tuturor celor implicați. Incidentul nu s-a limitat doar la oprirea ei și la imobilizarea fizică. Autoritățile au deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, infracțiune prevăzută și pedepsită conform articolului 336, alin. 1 din Codul penal. În aceste momente, ancheta este în plină desfășurare, iar rezultatele vor fi așteptate cu sufletul la gură de toți cei care au urmărit cu interes evoluția acestei povești.
Ceea ce frapează este contrastul evident dintre viața publică și cea personală a fostei asistente TV. În ultimii ani, Mădălina Pamfile a preferat să se retragă din peisajul monden, dedicându-se vieții de familie după ce a adus pe lume doi copii și s-a căsătorit. Viața sa părea să fi intrat pe o linie liniștită și fericită, departe de tumultul și agitația cu care fusese obișnuită în perioada când era o prezență constantă pe ecranele televizoarelor. Însă noaptea trecută, trecutul s-a ciocnit violent cu prezentul, aducând la lumină o latură a vieții sale pe care nu ar fi dorit-o niciodată publică. Până în acest moment, Mădălina Pamfile nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la incidentul de noaptea trecută.

ădălina Pamfile, băută la volan, încătușată și transportată la INML de polițiști
ădălina Pamfile, băută la volan, încătușată și transportată la INML de polițiști[Sursa foto: Facebook]

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Citește și: Mădălina Pamfile, noi detalii despre descalificarea sa de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Mi-a părut rău! Îmi doream să ajung până la final”