• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Divertisment

Horoscopul săptămânii 14-20 octombrie 2024: Leii întâmpină provocări pe toate planurile. Fecioarele sunt acaparate de numeroase frici

Vezi aici horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024
Consultă horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie și vezi ce îți rezervă astrele  [Sursa foto: freepik]
Horoscopul săptămânal pentru 14-20 octombrie 2024 este aici cu previziuni pentru toate zodiile. Iată ce anunță astrologii!

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024! Zodiile se pregătesc pentru o săptămână intensă, care le va trezi dorința de a trece la acțiune. Acestea sunt puternic afectate de Luna Plină în Berbec, astfel că se vor pune pe treabă și vor realiza lucruri extraordinare. Unele se lovesc de probleme în relațiile cu cei din jur, în timp ce altele sunt acaparate de îndoieli și nu le va fi chiar atât de ușor să depășească anumite provocări. Vezi aici ce îți rezervă astrele!

Citește și: Aurora boreală în IMAGINI! Spectacol pe cerul României văzut inclusiv din București

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024
Cum va fi săptămâna 14-20 octombrie pentru cele 12 zodii? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024. Ce anunță astrologii?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Spectacol pe cer în această toamnă! Până când va putea fi văzută mini-Luna

Berbecii sunt încurajați să evite conflictele

Berbecii au parte de o săptămână agitată. Aceștia au ajuns în punctul în care trebuie să finalizeze anumite proiecte, astfel că trebuie să își păstreze concentrarea și să muncească din greu. Acești nativi s-ar putea lovi de provocări pe parcurs, însă sunt anumite lucruri pe care nu le pot amâna. De asemenea, Berbecii au parte de o atmosferă tensionată acasă și riscă să înceapă un conflict cu persoana iubită.

Astrele le recomandă să stea departe de discuțiile în contradictoriu.

Taurii sunt mai atenți la persoanele din jurul lor

Taurii încearcă să fie mai rezervați săptămâna aceasta. Ei și-au dat seama că au în jurul lor persoane cu interese ascunse, astfel că decid să nu le mai ceară părerea și să lase intuiția să îi ghideze atunci când au de luat o decizie. Acești nativi au ajuns în punctul în care trebuie să facă o curățenie generală în viața lor.

Taurii trebuie să renunțe la legăturile care nu le aduc niciun beneficiu.

Horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024
La ce trebuie să se aștepte zodiile în săptămâna 14-20 octombrie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Gemenii atrag în jurul lor o mulțime de oameni

Gemenii au multă energie pe parcursul acestei săptămâni, astfel că se vor implica în tot felul de proiecte și vor contribui cu idei ingenioase. Acești nativi atrag o mulțime de persoane în jurul lor, însă au grijă să le impună și limite. Ei nu vor ca acestea să se implice prea mult în viața lor, deoarece au ajuns la concluzia că nu toată lumea le vrea binele.

Acești nativi se concentrează pe ceea ce au de făcut și obține rezultate bune.

Citește și: Ploaia Draconidelor 2024: La ce oră și cât timp va fi vizibilă ploaia de stele căzătoare

Racii trebuie să fie atenți la ceea ce spun

Racii întâmpină numeroase provocări săptămâna aceasta. Ei vor fi puternic afectați de Luna Plină în Berbec, astfel că trebuie să fie atenți la acțiunile lor în următoarea perioadă. De asemenea, ei trebuie să aibă grijă cum se exprimă. Racii prind curaj, însă acest lucru nu înseamnă că pot spune de fiecare dată ceea ce le trece prin cap. Anumite afirmații le pot aduce probleme, astfel că trebuie să își aleagă cu grijă luptele.

Leii întâmpină provocări pe toate planurile

Leii au parte de o săptămână agitată, care le va testa răbdarea pe toate planurile. Acești nativi fac eforturi mari pentru a ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor, însă nu reușesc de fiecare dată. Ei au nevoie de o pauză pentru a-și pune gândurile în ordine. Astrele le recomandă să ia totul pas cu pas, dar și să renunțe la lucrurile care nu le aduc niciun beneficiu. De asemenea, Leii nu trebuie să își piardă încrederea în ei.

Fecioarele sunt acaparate de frici și panică

Săptămâna 14-20 octombrie 2024 vine cu numeroase frici și panică pentru Fecioare. Acestea sunt acaparate de gânduri negative și le este greu să își păstreze concentrarea asupra a ceea ce au de făcut. Fecioarele vor fi într-o agitație continuă, deoarece toată lumea va avea nevoie de ceva de la ele. Cele care au împrumutat bani sunt nevoite să îi ceară înapoi, deoarece în următoarele zile s-ar putea confrunta cu o serie de cheltuieli neașteptate.

Balanțele sunt pe punctul de a încheia un parteneriat profitabil

Balanțele au de luat o decizie importantă în carieră. Acestea vor primi anumite oferte, însă nu știu care dintre ele le va oferi mai multe beneficii pe viitor. Astrele le încurajează să se gândească foarte bine înainte de a face o alegere. Intuiția le poate ghida pe drumul cel bun, însă numai dacă știu toate detaliile despre afacerile în care urmează să se implice. Balanțele ar trebui să discute și cu partenerul pentru a vedea mai clar ceea ce își doresc.

Află horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024
Ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna 14-20 octombrie 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii sunt influențați în mod pozitiv de Luna Plină

Scorpionii sunt pe lista norocoșilor în săptămâna 14-20 octombrie 2024. Aceștia sunt foarte perseverenți, astfel că nu lasă nicio provocare să îi doboare, mai ales atunci când își pun ceva în minte. Astrele arată că sunt pe drumul cel bun și încrederea pe care o capătă în următoarele zile îi ajută să obțină lucruri extraordinare. Scorpionii sunt influențați în mod pozitiv de Luna Plină, deoarece dorința de a se afirma se completează perfect cu tenacitatea lor.

Săgetătorii sunt înconjurați de iubire în următoarele zile

Pentru Săgetători, dragostea plutește în aer săptămâna aceasta. Celor singuri le crește dorința de a cuceri o anumită persoană, deoarece și-au dat seama că sunt pregătiți să înceapă o nouă relație. Săgetătorii vor fi atenți la modul în care se prezintă și vor încerca să surprindă acea persoană specială din viața lor. Cei care sunt deja într-o relație își doresc să treacă la nivelul următor. În viitor ar putea să apară o căsătorie, un copil, dar și alte planuri comune.

Citește și: Când are loc ploaia Draconidelor în 2024. Când putem vedea stelele căzătoare de pe teritoriul României

Descoperă aici horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024
Previziuni complete pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024  [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii își fac ordine în toate sectoarele vieții

Capricornii vor avea o săptămână liniștită, care va le permite să facă ordine în toate sectoarele vieții lor. La locul de muncă, ei pun la punct anumite proiecte pe care le-au început și nu le-au mai terminat. În plan personal, aceștia își aleg prietenii cu grijă, deoarece nu vor să ajungă să fie dezamăgiți din cauza lor. În plan financiar, ei se gândesc să caute noi surse de venit. Capricornii se vor concentra și pe rezolvarea unor neînțelegeri în relația de cuplu.

Vărsătorii sunt în căutarea echilibrului

Vărsătorii se străduiesc să rezolve lucrurile care nu merg bine în viața lor. Aceștia încearcă să înțeleagă mai bine ceea ce își doresc de la viață pentru a putea lua decizii bune atunci când este cazul. În plus, Vărsătorii sunt în căutarea unui echilibru între viața personală și cea profesională. Ei și-au dat seama că uneori nu știu cum să se îmaprtă între cele două și dau greș în ambele situații.

Peștii trebuie să lase în urmă situațiile dificile, pe care nu le mai pot controla 

Peștii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le au de luat, precum și la modul în care se raportează la cei din jur. Aceștia vor simți o presiune enormă asupra lor, însă trebuie să caute să își facă ordine în gânduri pentru a face alegerile corecte. De asemenea, Peștii trebuie să lase în urmă acele situații care au scăpat de sub control și nu le mai pot rezolva acum. Aceștia trebuie să aibă mai multă grijă de ei, iar, treptat, lucrurile se vor calma în viața lor.