Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones strălucesc la 25 de ani de căsnicie. Actorul nu își poate dezlipi privirea de la soția sa.
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au atras toate privirile la The Red Sea International Film Festival, desfășurat în Arabia Saudită. Cuplul iconic, care sărbătorește 25 de ani de căsnicie, a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cele mai elegante și iubite perechi de la Hollywood.
Michael Douglas nu își scapă soția din ochi
Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 55 de ani, a impresionat la eveniment purtând o superbă rochie albastră electrizantă, care i-a pus în evidență silueta perfectă.
Actrița din „Masca lui Zorro” a fost descrisă drept un adevărat exemplu de eleganță și frumusețe atemporală, fiind admirată pentru modul în care reușește să arate la fel de bine ca la 20 de ani. Soțul ei, Michael Douglas, în vârstă de 80 de ani, nu și-a luat ochii de la ea pe tot parcursul serii și a ținut-o de mână, afișând o afecțiune vizibilă care a cucerit inimile celor prezenți. Cei doi au împreună doi copii, Dylan, de 24 de ani, și Carys, de 21 de ani.
Michael Douglas mai are un fiu, Cameron, de 45 de ani, dintr-un mariaj anterior. Relația lor de aproape trei decenii este un exemplu de stabilitate și respect reciproc în lumea agitată a Hollywood-ului.
Dieta care o menține tânără pe Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones și-a menținut de-a lungul timpului o disciplină impresionantă în ceea ce privește stilul de viață și alimentația. Mutată din Anglia în Statele Unite, actrița a reușit să își păstreze preferințele pentru o dietă echilibrată și tradițională, specifică stilului european. „Chiar nu pot face nimic cum trebuie fără cafeaua mea.”, a declarat actrița. Zeta-Jones este adepta a trei mese pe zi, iar meniul său variază în funcție de sezon iarna, optează pentru terci de ovăz preparat cu zahăr brun, banane și afine, iar primăvara, preferă iaurtul de vanilie degresat cu granola, afine
și zmeură. În weekend, regulile alimentare sunt relaxate, iar familia Zeta-Jones – Douglas se răsfață cu un „mic dejun britanic autentic” format din bacon britanic importat, cârnați, fasole la cuptor, ouă jumări și French toast după rețeta Marthei Stewart, preparat cu pâine brioche, scorțișoară și vanilie. Deși agendele lor sunt extrem de încărcate, Catherine și Michael Douglas își fac mereu timp pentru prânzuri împreună. „Suntem mari iubitori ai meselor în familie.”, a dezvăluit actrița. Prânzurile includ de obicei preparate ușoare, cum ar fi salate bogate în ingrediente proaspete. Preferata actriței este o combinație de spanac, rucola, semințe de pin, roșii coapte, brânză cu mucegai, merișoare uscate și un dressing din ulei de măsline, oțet balsamic și muștar. Cina este, de asemenea, un moment important al zilei pentru cei doi. În Statele Unite, o iau devreme, în jurul orei 20:00, dar când sunt în Europa preferă să mănânce mai târziu. Masa începe cu o altă salată rafinată, preparată cu mere, avocado, portocale și smochine. Deși dieta actriței se bazează în mare parte pe pește și carne albă, ocazional își permite o friptură suculentă de filet mignon, acompaniată de un sos de ciuperci făcut în casă și legume sotate.