• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Anca Țurcașiu, rețetă specială de post: "Este o garnitură perfectă pentru masa de Crăciun"

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu  [Sursa foto: Instagram/ Captură video, colaj Radio Impuls]
Rețeta de post din bucătaria Ancăi Țurcașiu. Actrița a venit în ajutorul celor care pregătesc masa de Crăciun.

Anca Țurcașiu este adepta unui stil de viață cât mai sănătos. Vedeta preferă mâncărurile gătite chiar de ea, așa că, ori de câte ori are timp liber, nu ezită să și-l petreacă în bucătărie. De curând, vedeta a prezentat o rețetă de post, perfectă pentru masa festivă de sărbători. Este vorba despre conopidă coaptă, aromată și delicioasă. Actrița nu doar că a oferit o idee de rețetă, ci și-a dorit să transmită un mesaj de bucurie și inspirație celor care o urmăresc.

Rețeta de conopidă coaptă a fost primită cu entuziasm de fani, mulți dintre aceștia afirmând că vor încerca preparatul pentru sărbători.

„Rețeta mea perfectă pentru cei care țin post, pentru vegetarieni sau pentru o garnitură la friptură pentru masa de Crăciun. Poftă bună, dragilor!”, este mesajul scris de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Instagram.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Instagram/ Anca Țurcașiu ]

Citește și: Cine este Călin Șerban, iubitul în vârstă de 50 de ani al Ancăi Turcașiu. Bărbatul este un împătimit al sporturilor extreme

Mod de preparare

2-3 linguri de ulei de măsline

-sare și piper după gust

-ceapă verde

-usturoi verde

-1 legătură de mărar proaspăt

-o legătură de pătrunjel proaspăt

-fulgi de chilli după gust.

Toate aceste ingrediente trebuie așezate într-o tavă. Mai întâi așezați conopida, după care stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper.

După care, amestecați astfel încât fiecare buchețel să fie bine acoperit și introduceți tava în cuptor. După ce se coace, puteți să adaugați un amestec de ingrediente, după cum vă doriți. În acest caz, Anca a folosit ceapă verde și usturoi, călite împreună cu mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili.

„Iar sunt în bucătărie. Nu-mi vine să cred. Dar mi-a fost poftă de conopidă și bineînţeles că m-am inspirat de pe Instagram, dar am creat ceva foarte personal.

Am copt conopidă la cuptor cu sare, ulei, piper și apoi am adăugat pe ea felii de ceapă verde, usturoi, mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili, totul călit. Nu ştiţi cum este! Este o bunătate! Este o garnitură perfectă pentru masa de Crăciun. Eu fac pregătiri acum pentru masa de Crăciun. Sărbători fericite!”, a explicat Anca Țurcașiu

Citește și: Suferința ascunsă de Anca Țurcașiu: "A fost un chin pentru mine"

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei

Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Instagram/ Anca Țurcașiu ]

„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.