• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului

Reguli parcare
Beach, Please! 2024 [Sursa foto: Facebook]
Conducătorii auto care folosesc parcarea festivalului "Beach, Please! 2024" trebuie să respecte regulile impuse de organizatori. Iată tot trebuie să știi!

"Beach, Please! 2024", festivalul de muzică urbană de la Costinești, a început miercuri, pe 10 iulie, și va dura cinci zile, timp în care peste 200 de artiști din țară și străinătate vor concerta pe cele trei scene ale evenimentului, la care sunt așteptați peste 120.000 de participanți. Cei mai mari artiști internaționali confirmați, care sunt headlinerii evenimentului, sunt Travis Scott, French Montana, Wiz Khalifa, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat, Ice Spice.

Organizatorii Beach, Please! au pus totul minuțios la punct, inclusiv parcarea festivalului.

"Parcarea festivalului Beach, Please! este o proprietate privată deschisă circulației publice, situată între com.Tuzla și com.Costinești, cu acces din DN39, cu o cale de intrare și una de ieșire, iar accesul autovehiculelor cu masa maximă autorizată de până la 3,5 tone se face doar în condițiile respectării prezentului Regulament și a legislației rutiere. Parcarea amenajată deservește festivalului Beach, Please!, fiind destinată exclusiv parcării autoturismelor aparținând participanților la eveniment, pe durata desfășurării festivalului 10.07.2024

– 14.07.2024"
, se arată în regulamentul "Beach, Please!"

Reguli parcare Beach, Please! 2024
Beach, Please! 2024[Sursa foto: Facebook]

Parcarea festivalului Beach, Please! are regim de circulație de drum public, aplicându-se regulile de circulație prevăzute de OUG195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, iar conducătorii auto și participanții festivalului Beach, Please! sunt
obligați:

a) Să nu utilizeze parcarea pentru activități periculoase, ilegale, imorale sau pentru practicarea cerșetoriei

b) Să nu utilizeze parcarea în vederea reparației autovehiculelor sau a altor activităti de acest gen

c) Să nu organizeze în parcare nicio reuniune politică, manifestație publică, greve, sau activități comerciale

d) Să nu campeze în parcare sau să organizeze picnicuri, activități sportive sau alte activități recreative

e) Să nu distribuie materiale publicitare sau alte afișe, fără acordul organizatorilor festivalului Beach, Please! Costinești

f) Să nu întreprindă activități de natură a genera perturbarea ordinii publice, pagube sau inconveniente, atât parcării cât și a utilizatorilor aceștia sau a infrastructurii.

g) Să nu lase în autovehicule animale nesupravegheate sau substanțe periculoase

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de organizatori, personalul festivalului Beach, Please! Costinești va asigura utilizatorilor parcării condițiii corespunzătoare de parcare, curățenia și iluminarea locurilor de parcare.

regulament-parcare-beach-please-costinesti-2024-x.pdf

Citește și: Anunț major pentru minorii care vor să participe la "Beach, Please! 2024". Ce condiții trebuie să respecte

Autobuze de transport în 10 stații de pe litoral

Organizatorii evenimentului, printre care se numără și Selly, au pus la dispoziție 120 autobuze care vor trece prin principalele stațiuni litorale și care vor transporta participanții până la festival. Autobuzele vor circula non-stop și vor pleca la fiecare 15 minute din Constanța, Eforie Nord și Mangalia, oprind în Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Eforie Sud, Eforie Nord, potrivit site-ului oficial al festivalului. Pentru cei care merg cu mașina personală, Selly – co-fondator al Beach, Please!, a anunțat că aceștia au la dispoziție o parcare de 50 de hectare care va rămâne deschisă pe toată perioada festivalului. 

„În acest an, zona de festival se întinde pe un teren de 21 de hectare, fiind cel mai mare festival ca întindere din întreaga țară, iar parcarea făcută special pentru festival are peste 50 de hectare. Cu sprijinul autorităților locale am reușit să asfaltăm și să dăm în folosință un drum care intră direct în DN1 și merge către parcare, făcând astfel fluidizarea traficului în stațiune mult mai ușoară. Nu mai trebuie cei care vin cu mașina în festival să intre în Costinești și să blocheze astfel stațiunea, pot merge direct pe drumul pe care noi l-am dat în folosință. Tot din rațiuni de fluidizare a traficului am adăugat în programul festivalului cea de-a cincea zi. Ne așteptăm la un număr substanțial mai mici de persoane astăzi față de cele 100.000 de persoane pe zi pe care le așteptăm începând de mâine, dar având în vedere că festivalierii sunt distribuiți pe două zile, ne așteptăm ca traficul să fie mai fluid. În ciuda acestor măsuri luate, cred că va fi un volum foarte mare de trafic. Ne așteptăm să existe blocaje, ne așteptăm să existe cozi. Încurajăm toți festivalierii să vină cât mai devreme, să își ridice brățările și de preferat să nu vină cu mașina. Noi, organizatorii, punem la dispoziție peste 120 de autobuze care vor merge din câmpul festivalului în toate stațiunile de pe litoral, de la Constanța până în Mangalia, pentru a duce festivalierii în festival și din festival înapoi la cazări. Avem foarte mulți participanți care și-au luat cazări nu în Costinești, ci în stațiunile vecine, cum ar fi Olimp, Eforie, Constanța ș.a.m.d”, a declarat Selly, în cadrul conferinței de presă.

Selly
Selly[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Beach, Please! Festival 2025. Cand are loc evenimentul și cât costa biletele