- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Românii care își postează mașinile scumpe pe internet, primesc vizita inspectorilor ANAF: „Facem aceste controale privind situația fiscală personală”
Fiscul caută soluții pentru a crește colectările la buget, iar una dintre ele pare a fi să urmărească românii care afișează un stil de viață ostentativ. Prin urmare, inspectorii ANAF vor începe să verifice dacă traiul afișat este acoperit de veniturile legale, declarate, pentru care se plătesc taxe, impozite sau alte contribuții, conform legislației fiscale în vigoare. Toate persoanele care și-au postat pe rețelele sociale casele sau mașinile scumpe, vor intra în atenția inspectorilor ANAF, care vor organiza vizite neașteptate și vor verifica la sânge veniturile românilor.
”Trebuie să facem aceste controale privind situația fiscală personală. Sunt persoane care au o avere cel puțin afișată foarte mare și care se constată că nu și-au plătit sau nu au avut veniturile care să justifice de unde au acești bani. Dacă unei persoane îi apar proprietăți de natură imobiliară sau mobile, mașini foarte scumpe, vedem dacă în conturile bancare au apărut sume mari de bani și care nu pot să fie justificate. Dacă
Citeste si: Românii care plătesc cash la curier vor fi monitorizați de ANAF! Fiscul le va reține datele timp de 5 ani
Peste 200 de români au fost verificați de ANAF în iulie
Luna trecută, 211 persoane au fost controlate de Fisc. Inspectorii au aflat că o persoană din Iași și-ar fi ascuns venituri de aproape 12 milioane de lei. Iar alte două persoane, din Capitală și din Buzău, au de explicat venituri de peste 3 milioane de lei, fiecare.
Șeful ANAF anunță că pe lista celor verificați pot fi de la artiști, până la cei care fac bani online.
Oricine cu o diferență de 50.000 de lei între veniturile declarate și cele estimate de ANAF intră în vizorul inspectorilor.Citeste si: O nouă ţeapă în numele ANAF! La ce trebuie să fiți atenți?: „Nu trimiteți bani către acele conturi!”
„Pornim de la elemente clare- ce bunuri mobile și imobile a achiziționat, pentru că avem un program informatic și vedem exact ce a achiziționat, cu cât au crescut conturile din bănci și cu cât și-au creditat propriile societăți.