• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

„S-ar putea să nu văd al doilea copil cum își face rostul”. Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, în localitatea 2 Mai, se teme în orice clipă pentru familia lui

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, în localitatea 2 Mai, se teme în orice clipă pentru familia lui
Tatăl fetei ucise în accidentul din 2 Mai, confesiuni sfâșietoare  
Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise între Vama Veche şi 2 Mai, confesiuni sfâșietoare despre tragedia care i-a marcat viața. Bărbatul se teme pentru familia lui, spunând că se așteaptă la orice de la părinții tânărului care i-a omorât fiica.

Tatăl fetei de 20 de ani, Roberta Marina Dragomir, care a fost ucisă în accidentul de la 2 Mai, provocat de un tânăr ce consumase droguri, spune că se teme că s-ar încerca mușamalizarea cazului, dar el are încredere în Justiție. La aproape 40 de zile de când și-a pierdut fiica, Cătălin Dragomir a declarat că îl crede pe Mihai Pascu, tatăl beizadelei drogate care i-a ucis fata, că este în stare de orice, la fel și pe Miruna Pascu, femeia care cumpără articole ca să își scape copilul de închisoare. 

"Ma tem pentru ca e posibl, posibil. La Mihai Pascu ma astept la orice, dar e posibil sa nu apuc sa vad si eu al doilea copil pe care il mai am, si ultimul, cum isi ia rostul in viata. Sa nu uitam ca doamna Pascu a spus cu gura dumneaei ca va incerca sa cumpere articole, ca va incerca sa faca sa apara si alte cazuri, si alte cazuri, si sa para ca <<copilasul ei drag, balai>> este un cumintel.

A avut sansa sa-l educe, acum nu este decat un criminal (Vlad Pascu- n.r.). Cu mediatizarea este mana doameni Miruna. Si-a facut cartile inainte sa ajunga acolo (in arest- n.r.). De ce acum de-abea, e a 39-a zi de cand a fost ucisa copila mea, de ce tocmai acum au avut acces la…- nu se vrea- la dosar"
, a declarat Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise în cumplitul accident de la 2 Mai .  

Roberta Marina Dragomir
Roberta Marina Dragomir, fata ucisa de Vlad Pascu

Cătălin Dragomir a reacționat după ce a citit stenogramele din referatul procurorilor care a dus la arestarea preventivă a mamei tânărului, Miruna Pascu: „În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă.

Să înceteze cu influența În paranteză, banii către diverși procurori. De bine, de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească".

Citește și: Tatăl Robertei, mesaj dur pentru mama lui Vlad Pascu ”Sfidează moartea fiicei mele”

Stenograme: Miruna Pascu ar fi dat bani presei pentru a-i spăla imaginea fiului, Vlad Pascu

Potrivit stiripesurse.ro,

procuroarea DIICOT, Oana Schmidt-Hăineală, a inclus în referatul cu propunerea de arestare și transcrieri ale unor convorbiri pe care Miruna Pascu  le-a avut cu fiul ei, dar și cu alte persoane.

PASCU MIRUNA:  "(...) Totuși am speranțe. Ți-am zis. Adică, cum să spun? Nu vreau să trăiesc cu speranța că… Cu idea că, gata, s-a terminat tot. Cel puțin, gândește-te, că din punctul meu de vedere eu sunt cea care voi fi bătrână. Nu tu. Tu vei fi un băiat tânăr, o lecție de viață foarte amară. Dar, pe care ți-ai luat-o, că ți-ai căutat-o cumva. Și nu ai înțeles de vorbă deloc. Și după asta, poți să-ți duci viața mai departe liniștit, ți-am zis. Adică, chiar poți să-ți duci viața mai departe liniștit. O să facem niște consiliere psihologică să treci peste toate lucrurile astea. O să găsești ceva de făcut. O să pleci vreun an de zile din România cu siguranță, oriunde. Ca să vezi, să te pui pe picioare psihic cum trebuie. O să merg și eu cu tine, că…Bemul, probabil în perioada aia o să fie deja aproape plecat la facultate sau plecat la facultate. Deci, o să fiu liberă"

Miruna Pascu
Miruna Pascu

VLAD:  "Mda."

PASCU MIRUNA:  "O să merg cu tine o perioadă."

VLAD:  "Dar, tu când crezi așa că… Vezi, că mai durează. O să am… Nu o să…"

PASCU MIRUNA:  "Mamă, procesul s-ar putea… Dacă… Dacă, noi putem să… Dacă, procesul te dă pe domiciliu, interesul nostru ar fi să-l prelungim cât mai mult. M-ai înțeles?"

VLAD:  " Asta înțeleg."

 Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise între Vama Veche şi 2 Mai, confesiuni sfâșietoare despre tragedia care i-a marcat viața
Vlad Pascu

PASCU MIRUNA:  "Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar… Apropo, de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută pe penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică. decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Adică, sunt… Nu e în același loc cu ăia de 18, 21. Preventivul e preventive. Ce-i care sunt cu sentințe definitive 18-21 de ani…".

VLAD:  "Deci, nu mă bagă la bididii, la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă."

PASCU MIRUNA:  "Nu. Nu. Nu. Preventivul e… Nu. Preventivul e separate peste tot. Chiar și-n penitenciar, preventivul e separat și încarcerarea dar nu se va produce niciodată înainte de 21 de ani definitivă, nu, pentru că v-a dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este ”must”( n.l. engl must – traducere ”trebuie”) pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentință definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce...la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini.."

Citește și: Polițiștilor nu le-a venit să creadă! Ce a putut să le ceară Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în arest: "Nu este conștient de gravitatea faptelor sale"

VLAD: Da, e rău…

PASCU MIRUNA:  "Aia e singura problemă mi-a zis, dar mi-a zis că asta este exclusă. Deci asta este exclusă sută la sută."

VLAD:  " Mda.."

PASCU MIRUNA:  "Sută la sută asta e exclusă. Și după care pe penitenciar o să vii ( n.l. discuția continuă cu aspecte ce nu prezintă interes operativ, iar de la minutul 18.50 aceasta se continuă cu următorul dialog:)"

PASCU MIRUNA:  "O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă.".

 Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise între Vama Veche şi 2 Mai, confesiuni sfâșietoare despre tragedia care i-a marcat viața
Vlad Pascu

Amintim că băiatul de 19 ani care a provocat accidentul, fusese oprit de Poliție, în aceeași noapte, dar a fost lăsat să plece, deși în mașina lui au fost găsite, într-un pachet de ţigări, o ţigară de tip joint şi o folie pe care scria Bromazepam, care conţinea patru pastile. Analizele care i-au fost făcute după accident au indicat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină, deci și alte tipuri de droguri decât cele găsite în mașina lui. Şeful Poliţiei Judeţene Constanţa, Adrian Glugă, a afirmat la vremea respectivă că, din datele transmise de către polițiștii care l-au oprit, „ conducătorul auto nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive ”.