• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Scandalul artistelor de folclor a ajuns la un alt nivel. Sunt de neoprit: "Niciuna dintre ele nu a avut curaj să mă sune". Angela Rusu continuă seria dezvăluirilor picante

Angela Rusu continuă scandalul cu artistele din folclorul românesc
Scandalul artistelor de folclor [Sursa foto: Facebook]
După ce și-a spus părerea despre colegele din folclorul românesc, Angela Rusu a declanșat un scandal de zile mari. Artista a oferit noi declarații despre interpretele de muzică populară!

Angela Rusu, artista recunoscută de către publicul larg pentru cântecul „Toate șogorițele", a fost invitată la rubrica sosurilor iuți din cadrul show-ului prezentat de Cătălin Măruță, iar prezența sa în emisiune a iscat un adevărat scandal. De fapt, răspunsurile dure pe care le-a oferit unor întrebări. Interpreta de muzică populară și-a criticat aspru colegele de breasă, unele dintre ele fiind de zeci de ani pe piața muzicală românească. Pe Laura Lavric a numit-o prefăcută. Pe Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan le-a încadrat la categoria artistelor fără voce.

Angela Rusu s-a întors recent în emisiunea unde a lansat "atacurile" la adresa colegelor sale. Conștientă de situația pe care a creat-o, dar mândră că niciuna nu a avut curajul să o sune. Artista e de părere că artistele nominalizate și-au asumat descrierile făcute de ea. 

„Eu ți-am spus atunci că o să se pornească dezastrul. Eu am spus, am vorbit sincer, a fost o avalanșă de articole în presă. Nu m-a sunat nimeni din cei nominalizați.

Problema e că voi, când ați pus acea întrebare: cine nu are niciun pic de talent, nu a fost pusă corect. Trebuia să spuneți: mai puțin talent. Fiecare are un pic de talent și s-au supărat foarte tare. 
Eu mă bucur pentru că niciuna dintre soliste nu a avut curaj să mă sune să mă întrebe ce s-a întâmplat. Se pare că și-au asumat ce am spus! Eu am fost foarte asumată pentru că asta e părerea mea și toată lumea trebuie să înțeleagă că e o rubrica foarte grea și trebuie să-și asume fiecare pentru că avem de dat niște răspunsuri”, a mărturisit Angela Rusu.

Angela Rusu continuă scandalul cu artistele din folclorul românesc
Angela Rusu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Conflictul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ia amploare ”Un om non-valoare profită mereu”

Ce reacție a avut Laura Lavric, după declarațiile făcute de Angela Rusu

Așa cum era de așteptat, Laura Lavric a avut și ea un cuvânt de spus. Cântăreața nu consideră că Angela Rusu este în măsură să-și dea cu părerea despre personalitate ei sau despre cariera ei profesională, mai ales că cele două nu sunt pe picior de egalitate, cel puțin din punctul său de vedere.

„Atâta timp cât a fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni, nu înțeleg de ce m-a caracterizat pe mine în felul ăsta, un om pe care nici nu-l cunoaște. Dacă ne întâlneam la Tezaur Folcloric și în spectacole de calitate folclorică, la Cerbul de aur, în spectacole mari în care am fost de-a lungul vieții și unde ea n-a fost niciodată, și nu știu dacă avea ce căuta acolo.

Drept dovadă, nici nu a fost”, a fost mesajul Laurei Lavric pentru Angela Rusu.

Scandalul artistelor de folclor a ajuns la un alt nivel: Sunt de neoprit!
Laura Lavric[Sursa foto: Facebook]

Replica Savetei Bogdan pentru Angela Rusu

Saveta Bogdan a ținut să o pună la punct imediat, refuzând să-i pronunțe numele. Fără nici reținere, interpreta de muzică populară a spus despre Angela Rusu că ar fi un nimeni care nu are dreptul să pronunțe numele celorlalte colege, mult mai cunoscute și mai apreciate. 

„Eu nici n-o să-i pronunț numele pentru că nu este la nivelul meu, eu am 60 ani de carieră, aproape 25 de apariții discografice. Cum poate să spună așa ceva, cine e ea să-și dea verdictul? Cine este ea să spună despre mine, ea este încă în lapte, abia a băgat nasul în muzică!  Iar piesa cu șogorițele, care zice că e a ei, linia melodică e a lui Marcel Avram, un mare cântăreț de la Bistrița Năsăud. Se laudă cu melodiile altora, ea nu are o melodie a ei. Noi ne-am întâlnit pe la emisiuni, dar nu e așa cum se crede ea”, a declarat Saveta Bogdan.

Angela Rusu continuă scandalul cu artistele din folclorul românesc
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt supărată în legătură cu asta”. Mariana Ionescu Căpitănescu se confruntă cu o mare dramă generată chiar de către fiul ei- VIDEO

Elena Merișoreanu, reacție aspră la adresa artistei Angela Rusu

Elena Merișoreanu nu a stat pe margine și are o reacție aspră la adresa artistei Angela Rusu. Cântăreața de muzică populară nu a iertat-o absolut deloc pe colega sa de scenă care a fost invitată recent la "Sosurile picante". Artista nu a dorit nici măcar să pronunțe numele. În plus, Elena Merișoreanu a mai precizat că nu s-au întâlnit de prea multe ori, chiar dacă fac parte din aceeași breaslă și că nu are nicio calitate să facă departajare între soliste. 

Elena Merișoreanu, reacție aspră la adresa artistei Angela Rusu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

„Nu cred că această persoană, nu vreau să-i pronunț numele că i-aș da prea multă importanță, este cea care pote să facă o departajare între soliști. Ca să vorbești de cineva, eu am trecut prin zeci de concursuri unde am obținut premii importante, am luat Cântarea României pe vremea lui Ceaușescu, nu poate oricine să ne spună că nu avem talent”  a declarat Elena Merișoreanu