Stiri

Selly, pe locul 4 în trending-ul românesc cu dezbaterea de la care Ministrul Educației a „fugit”

Selly
Selly [Sursa foto: Captură YouTube]
Selly ocupă un onorabil loc 4 în trendingul de pe Youtube după ce Ministrul educației a refuzat să vină la dezbatere invocând explozia de infecții cu COVID 19.

Selly este unul dintre cei mai buni vloggeri din România și este un punct de reper pentru cei mai mulți dintre adolescenți. După ce a luat bacul în vara acestui an, Selly a pornit o întreagă dezbatere în mediul online referitore la sistemul de învățământ precar de la noi din țară. Vloggerul a vorbit din punctul lui de vedere despre chestiunile care ar trebui schimbate în domeniul educației. 

Mai mult decât atât, Selly și-a asumat responsabilitatea de a fi reprezentatul generației de elevi și era dispus să se întâlnească cu Ministrul educației Monica Anisie. Ministrul a acceptat dezbaterea la vremea aceea, fiind chiar foarte încântată de determinarea lui Selly. Însă la câteva zile distanță a spus că nu mai dorește să participe pentru că Selly ar fi vrut să aducă și presa la discuții, fapt cu care Monica Anisie nu a fost de acord.

Ministrul Educației a fugit a doua oară de dezbaterea cu Selly 

În toamna acestui an, mai exact în urmă cu doar câteva zile, Selly i-a lansat din nou o provocare Ministrului educației, pe care aceasta o acceptase, însă cu nici o zi înainte s-a răzgândit, din cauza numărului mare de pozitivi confirmați cu coronavirus. Dezbaterea urma să se desfășoare live în studioul unei televiziuni, respectând toate normele în vigoare, fiind urmărită de întreaga țară.

Selly
Selly [Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă Monica Anisie nu a mai dorit să fie prezentă, Selly s-a ținut de cuvânt și a mers la dezbatere, dar în prezența unui reporter și a câtorva invitați speciali.

Monica Anisie
Monica Anisie [Sursa foto: Hot News]

Evenimentul părea a fi un eșuat, însă, surpriză: videoclipul cu dezbaterea lui Selly este pe locul patru în trendingul românesc, fiind un loc onorabil având în vedere obiceiul de consum al românilor.

Dezbaterea dintre Selly și ministrul educației care de fapt a fugit de dezbatere, a strâns peste un milion de vizualizări în doar două zile.