• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Soția "Polițistului în fustă" a luat decizia de a divorța. Reacția vehementă a bărbatului: "Dumneaei nu a agreat această schimbare a mea din bărbat în femeie"

Polițistul în fustă
Polițistul în fustă [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Soția "Polițistului în fustă" nu a agreat schimbarea lui și a hotărât să-l părăsească.

În ultima perioadă, bărbații în fustă au devenit populari în toate instituțiile statului. Cezar Mihail Bucur, responsabil cu pregătirea polițiștilor locali din București, adoră hainele de damă, sandalele cu toc și unghiile vopsite în negru. Le iubește atât de mult încât se îmbracă în fuste mini și rochițe chiar și la birou. Deși superiorii săi i-au solicitat să se conformeze unor standarde vestimentare adecvate, polițistul a răspuns că se simte discriminat și continuă să-și desfășoare activitatea conform propriului stil de îmbrăcăminte.

După ce s-a pozat în mai multe ținute feminine, imaginile cu el au ajuns virale pe rețelele sociale. Imediat după ce a devenit celebru, soția acestuia a luat o decizie neașteptată. Este hotărâtă să-l părăsească și a depus deja actele de divorț. Bărbatul a precizat și că își va iubi enorm soția, pe care a descris-o drept ”doamna inimii mele”. Chiar dacă se va produce divorțul, sentimentele lui vor rămâne. Polițistul a cerut și iertare pentru demersul lui de a se schimba în femeie:

”Sesizarea este făcută în luna februarie și a fost ținută la naftalină până acum. Aș vrea să aduc la cunoștință, întregii țări, un aspect dureros: Urmare a acestei campanii de presă și a faptului că dumneaei nu a agreat această schimbare a mea din bărbat în femeie, doamna inimii mele a hotărât să divorțeze. O iubesc până la cer și înapoi și îmi cer iertare în fața întregii lumi și a Bunului Dumnezeu pentru acest aspect.

Aș dori să adresez o respectuoasă solicitare presei să nu o caute, ca să nu ajungem la tragedii. Este o inimă sfărâmată! Atât vă rog cu privire la familia mea”, a precizat Cezar Mihail Bucur.

Polițistul în fustă
Polițistul în fustă[Sursa foto: Facebook]

„Operația de schimbare de sex o voi face numai după ce voi avea rezultatele asupra trupului prin terapia de feminizare. În februarie 2022 am depus documente la instituție în care un psiholog, un psihiatru și un endocrinolog certificau cu documente medicale că am disforie de gen, care este declasificată, nu mai este considerată tulburare sau afecțiune.

Deocamdată nu am bani […]”, a explicat Mihai Bucur.

Citește și: Oficialii de la Universitatea București, primele declarații după ce un profesor a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat în haine de femeie: "Domnul n-a venit indecent"

Interesant este că povestea polițistului în rochie și pantofi cu toc vine la scurt timp după scandalul în care a fost implicat lectorul Andrei Nae. Este motivul pentru care psihologul Radu Leca bănuiește că la mijloc s-ar ascunde, de fapt, altceva.

„Aceste persoane nu se pun deloc într-o poziție confortabilă. Dimpotrivă. Au stârnit în jurul lor o furtună de „hate”. Și nimeni nu și-ar dori să se afle în mijlocul unui astfel de oprobiu. Deci, care este explicația? Eu cred că cineva i-a convins să se afișeze în acest fel, au fost rugați să facă acest lucru. Nu ei, ci altcineva are o logică a acestor evenimente. Ce au făcut oamenii aceștia, nu au făcut de capul lor. Nu aveau cum să gândească singuri așa ceva”.

Deși genul acesta de persoane există în jurul nostru de foarte multă vreme, abia în ultimii ani au început să apară polemicile și dezbaterile publice pe tema incluziunii sociale și a acceptări acestora în scoietățile moderne ale secolului XXI.

Mihail Bucur, ameninţat că va fi concediat dacă va mai veni în fustă la serviciu. Polițistul face acuzații dure la adresa șefilor

Cezar Mihail Bucur lucrează la Poliția Locală a Capitalei, unde, conform afirmațiilor sale, se confruntă cu comportamente discriminatorii și antisemite din partea colegilor și șefilor săi: „ Există atât acte de discriminare, cât şi acte de antisemitism. Conducerea instituţiei mi-a spus în nenumărate rânduri să nu mai port kipa (scufia tradiţională cu care evreii îşi acoperă creştetul capului – n.red.), am avut perciuni evreieşi conform Leviticului şi Torei pe care m-a pus directorul general adjunct să îi tund pentru că sunt mizerii. Şeful serviciului de comunicare al Poliţiei Locale care purta coadă mi-a spus de ziua mea de naştere: „Evreule, câţi evrei încap într-o maşină?” I-am spus: „Conform certificatului de înmatriculare”. Mi-a spus: „Greşit, evreule! 55 de evrei: 5 în maşină şi 50 în scrumiera maşinii”. Acele poze, pentru că de aici a plecat această dorinţă a mea să îmi fac dreptate, sunt făcute acum 3 ani, într-un birou al unui director, care stătea cu şeful serviciului logistic şi unde venea şi acest director Horia Scarlat care m-a lovit în sediul instituţiei, în acest an. Există o plângere penală depusă la Parchet, la care este ataşată înregistrarea în care se vede cum mă loveşte după ce mă ameninţă cu pumnul şi spune în faţa martorilor: „Dacă nu eram cu poliţia, te uscam cu bătaia”. Ulterior, când am vrut să-mi fac dreptate şi l-am întrebat de ce procedează astfel, unul dintre colegi mi-a zis: „Vezi că te şi bate”. M-am dus spre maşină când pleca şi mi-a spus: „Te execut, te dau afară”. În aceeaşi zi, mi-a spus: „Nesimţitule”, pentru că eu purtam unghiile făcute”, a mărturisit polițistul

Polițistul în fustă
Polițistul în fustă[Sursa foto: Facebook]

„Acum merg cu unghiile făcute şi au fost făcute 3 sesizări, toate 3 clasate de Comisia de Disciplină ca nejustificate pentru că unghiile le fac de regulă în negru, în alb sau în albastru. Şi Ronaldo îşi face unghiile cu negru”, a mai spus polițistul.

”Polițistul în fustă” s-a răzgândit asupra formei de adresare asupra lui

Ulterior, Cezar Mihail Bucur a mai spus că el nu s-a prezentat la serviciu nicioadată în fustă și că se minte pe această temă. De altfel, pentru a nu mai exista confuzii cu privire la forma de adresare asupra lui, a mai precizat că este mai bine să i se spună pe nume.

Nici doamnă, nici domn, pentru că naștem polemici”, a mai justificat polițistul,

Citește și: Stil și eleganță: Cum să te îmbraci pentru evenimente special