- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva"
Mirel Dragomir devine un personaj din ce în ce mai controversat, pe măsură ce apar tot mai multe informații despre crima teribilă pe care a comis-o. Conform unor declarații ale apropiaților lui, criminalul din Timișoara ar fi crescut într-o familie cu părini stricți. Pentru că provine dintr-o familie bună, nimeni nu înțelege cum ar fi ajuns să facă astfel de gesturi. Cei care îl cunosc nu s-ar fi așteptat ca el să se transforme într-un criminal.
Părinții criminalului s-au prezentat pentru prima dată la închisoarea în care este reținut autorul crimei, având posibilitatea să discute cu el, dar și să vorbească cu presa. Tatăl studentului a izbucnit în lacrimi la vederea copilului său și a declarat că regretă cele întâmplate: "Ce a fost în mintea lui, spune:"nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul".(...) Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi.(...) Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost.", a spus tatăl lui Mirel.
Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu a analizat trăsăturile lui Mirel Dragomir
Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel Dragomir să o omoare pe Andreea, studenta la Medicină.
„Trebuie să înțelegem că fizionomia reflectă predispozițiile unei persoane și cât de ușor poate atinge anumite stări sau să ia anumite decizii. El avea buze și urechi ascuțite. Aceste trăsături ascuțite ascund în spate stări de entuziasm, bucurie, exaltare, dar doar când totul este bine. Ceea ce ne face să înțelegem că el avea sentimente puternice. Doar că reversul acestor stări sunt obsesiile și minciunile, dorința de a fi posesiv. El este plin de trăsături dure, noi în fizionomie le numim trăsături de „Lemn”: oasele de deasupra sprâncenelor foarte proeminente, de exemplu. Acea zonă arată nivelul de testosteron și cât de ușor poate să ajungă să reacționeze din furie.De obicei e de dorit ca această zonă să fie una predominant cărnoasă, nu osoasă. De asemenea, sprâncenele lungi și dese, combinat cu o nuanță puternică a ochilor de căprui închis și cu urechile depărtate de cap, arată o persoană dominatoare. O persoană cu o puternică energie masculină, care poate fi în stare (datorită urechilor depărtate) să nu mai asculte de nimic și de nimeni în excesele de furie.
Astfel, într-o situație tensionată, în care poate simți că i se anulează instinctul de dominare, ba chiar foarte probabil este confruntat cu vorbe care îi atacă ego-ul, poate reacționa necugetat. Sunt absolut sigur că, dacă avea mai multă experiență de viață, ar fi învățat între timp cum să-și țină în frâu și reacțiile, asta pentru că nu are un chip unic. Mulți oameni, în special bărbați, au o astfel de combinație de trăsături, dar nu toți ajung să fie ucigași. Diferența o face nivelul de inteligență emoțională – cu alte cuvinte, cum ai învățat să lucrezi cu stările, emoțiile, butoanele tale emoționale. În ultimul timp, reclamele, influencerii și persoanele tinere în general promovează și merg după convingerea că trebuie să trăiești clipa! Acest lucru, dacă nu este înțeles corect, poate fi foarte dăunător, pentru că te invită la a reacționa din impuls, pe moment, așa cum simți, fie bine sau rău, fără să fii nevoit să te explici. Asta înseamnă să scoți la suprafață doar partea animalică din tine, bazată pe instincte, și să anulezi partea rațională, ceea ce ne distinge ca oameni. Nu trebuie să ne negăm stările, ci să învățăm cum să le folosim. Furia nu este negativă dacă știi să o transformi în pasiune. Pasiunea nu este negativă dacă nu o transformi în obsesie, ș.a.m.d.”, a declarat în exclusivitate pentru Click!, fizionomistul Ciprian Cucu.
Citește continuarea AICI!