• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Top 10 filme pe care trebuie să le vezi până la sfârșitul anului 2023

Top 10 filme pe care trebuie să le vezi până la sfârșitul anului 2023
Iată care sunt cele mai bune filme ale anului 2023 [Sursa foto: Instagram]
Nu știi ce filme să mai urmărești toamna aceasta? Iată lista noastră cu unele dintre cele mai bune filme ale anului 2023, pe care nu trebuie să le ratezi.

De la continuările unor francize extrem de îndrăgite și până la povești inspirate din fapte reale, cinefilii au avut de ales dintr-o listă lungă de producții de succes în anul 2023. Filmele care s-au lansat în ultimele luni au fost extrem de apreciate de către oamenii din întreaga lume, astfel că aceștia au numeroase motive să cumpere bilete la cinema. Iată câteva dintre cele mai bune lansări cinematografice de anul acesta, pe care trebuie să le vezi. 

Citește și: Când vine Moș Nicolae? Idei de cadouri pentru 2023

Top 10 filme pe care trebuie să le vezi până la sfârșitul anului 2023
10 filme pe care trebuie să le vezi până la sfârșitul anului 2023[Sursa foto: PixaBay]

Iată care sunt cele mai bune filme ale anului 2023

Anul 2023 a fost extrem de bogat în ceea ce privește lansările cinematografice, iar noi am pregătit o listă cu zece dintre cele mai bune filme pe care trebuie să le urmăriți până la finalul anului.

Barbie

Unul dintre cele mai așteptate filme al anului 2023 este cu siguranță „Barbie”, care aduce o abordare proaspătă a unei pelicule despre celebra păpușă pentru copii. Chiar dacă începutul filmului ne creează impresia unei lumi așa cum ne-am imaginat-o în copilărie, lucrurile se schimbă radical când Barbie începe să aibă gânduri subre despre moarte și își pune la îndoială imaginea perfectă despre lume. Din acel moment, ea va porni într-o aventură a descoperirii sinelui, dar și a rolului femeii în societate, în care este însoțită de Ken, interpretat de Ryan Gosling. 

Dune: Partea a doua

Călătoria plină de mister și răzbunare a lui Paul Atreides revine anul acesta pe marile ecrane. După ce i-au fost distruse familia și viitorul, acesta se alătură tribului Fremen și Chani, în lupta contra conspiratorilor care i-au distrus viața. Paul va fi nevoit să aleagă între dragostea vieții lui și împiedicarea unui dezastru care ar putea pune pericol soarta întregului univers. 

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2023?

Oppenheimer

Un alt film celebru al anului 2023, care i-a făcut concurență filmului „Barbie” este „Oppenheimer”. Prin intermediul acestei pelicule, spectatorii vor intra în lumea fascinantă a unui om sumbru și enigmatic, care se află în fața unui paradox tulburător. Fizicianul J. Robert Oppenheimer a ajuns în punctul în care poate salva lumea, însă numai dacă o va distruge mai întâi, în cadrul proiectului Manhattan.

Fizicianul și echipa sa de oameni de știință vor crea o armă care va garanta victoria Statelor Unite al Americii și a altor state aliate, bomba atomică. 

A Haunting in Venice

Un alt film din seria modernă Hercule Poirot a ajuns toamna aceasta pe marile ecrane, astfel că este ideal de urmărit în această perioadă. Este vorba despre ”A Haunting in Venice”, un film care te invită într-o călătorie în lumea misterioasă și întunecată a Veneției, în noaptea de Halloween. Celebrul detectiv Hercule Poirot se confruntă și de această dată cu un nou caz tulburător, căruia nu îi va putea da de cap prin tehnici raționale. 

Tar

Pentru fanii actriței Cate Blanchett, filmul ”Tar” va fi o adevărată capodoperă pe care se vor bucura să o urmărească în toamna anului 2023. Actrița o interpretează pe Lydia Tar, o dirijoare extrem de talentată, care reușește să se impună în fața tuturor. Cu toate acestea, dirijoarea va ajunge într-un punct dificil al vieții ei, în care nu mai este la fel de impresionantă, iar lumea nu o mai bagă în seamă în ciuda talentului. Lydia Tar este depășită astfel de lumea în care trăiește, iar specatorii vor fi martori la prăbușirea carierei sale. 

Citește și: Câți bani face Mariah Carey din lansarea celebrei piese ”All I Want for Christmas is You”?

John Wick: Chapter 4

Filmele cu John Wick sunt considerate pe scară largă printre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile, iar regizorul Chad Stahelski a spus că pentru acest proiect a ridicat foarte mult ștacheta. John Wick s-a întors în costumul său emblematic, și este pregătit pentru o nouă rundă de acțiune. Teaser-ul pentru ”John Wick 4” promite multe focuri de armă, lupte cu sabia și urmăriri cu mașini. O altă rundă de răufăcători vor încasa glonțul din mâinile lui John Wick în pelicula cunoscută pentru cascadorii geniale, pe care le interpreteze însuși Keanu Reeves. Filmările au avut loc în Berlin, Paris, New York City și Japonia. 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Filmul ”Indiana Jones and the Dial of Destiny”, regizat de James Mangold, a ajuns la cea de-a cincea parte și îl are în centrul acțiunii pe actorul Harrison Ford. Actorul va relua rolul emblematic de arheolog inteligent și cuceritor pentru o ultimă aventură palpitantă. Distribuția este completetă de Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas și Mads Mikkelsen.

Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part 1

A șaptea parte din franciza „Misiune Imposibilă” ține publicul cu sufetul la gură în noua aventură a lui Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, și a echipei sale, care trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte de a ajunge în mâinile nepotrivite. Aceasta pare să fie cea mai periculoasă misiune de până acum pentru Ethan și echipa sa, iar cu soarta lumii în joc și controlul asupra viitorului, povestea acestora va captiva orice iubitor de aventură și suspans. 

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu? Raluca Olaru este cu 20 de ani mai mică decât celebrul prezentator TV

The Killer

Filmul ”The Killer”, regizat de David Fincher, se va lansa pe data de 10 noiembrie pe Netflix, iar cei care sunt pasionați de thrillere, suspans și neprevăzut nu trebuie să îl rateze. Michael Fassbender va juca rolul unui ucigaș plătit, care începe să își pună probleme de moralitate, chiar dacă în continuare duce la bun sfârșit sarcinile de la clienții lui. 

Killers of the Flower Moon

Filmul ”Killers of the Flower Moon” a fost așteptat de toți fanii lui Leonardo DiCaprio din întreaga lume, iar mulți îl consideră o adevărată capodoperă cinematogradică. Filmul surprinde povestea tribului Osage din Statele Unite ale Americii, ai cărui membri sunt uciși în anul 1920 în condiții suspecte. În urma acestui fapt, va fi declanșată o importantă anchetă FBI care va scoate la iveală o mulțime de fapte neașteptate și dureroase.